vrijdag 8 april 2011

Mario Bennes organiseert 25ste basketball Summercamp

07 april 2011

LANDSMEER - Het Summer basketball kamp van Mario Bennes komt er weer aan. Dit jaar is het een zeer speciale editie. Het kamp zal namelijk voor de 25ste keer plaatsvinden. Speciaal daarom zal coach Marco van de Berg van Gasterra Flames uit Groningen naar Landsmeer komen. In het Indoor Centrum Landsmeer (ICL) wordt in juli het grote basketball kamp gehouden.
Mario Bennes organiseert 25ste basketball Summercamp

"Wij zijn erg blij dat we Marco hebben weten over te halen om mee te doen aan het camp. Hij brengt enorm veel ervaring met zich mee, is al een aantal keer kampioen van Nederland geworden en dat bij verschillende teams", aldus Mario Bennes.

Ook de huidige coach van ABC Amsterdam. Hakim Salem zal dit jaar voor de tweede keer deel uitmaken van de campstaff. "Hakim is dit jaar coach van ABC Amsterdam en is bezig met een bijzonder jaar. Zonder Amerikanen en enkel met jeugdige Nederlanders speelt dit team in de eredivisie en staat op dit moment op de 8e plek die recht op deelname geeft aan de play offs."

De data van het Summercamp zijn van: 18 juli tot en met 23 juli 2011 voor de 1ste week en van 25 juli tot en met 30 juli 2011 voor de 2de week. Wil jij je opgeven voor het Summercamp? Dat kan hier.

Sponsors
De twee beste spelers van het Summercamp zullen een prijs krijgen van NBA Safaris ontvangen. NBA Safaris verbindt zich dit jaar voor het eerst aan het camp. Deen uit Landsmeer heeft besloten om de jubileum editie te sponsoren met de energydrink. "Daar zijn we als organisatie natuurlijk erg blij mee."

Mario Bennes is nog op zoek naar sponsors voor het camp om de 25e editie super speciaal te maken. Zij kunnen contact opnemen met: m.bennes@chello.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten