woensdag 30 september 2015

HENK PIETERSE / ROWIC / DORDRECHT: Henk met zijn 'Pest mij maar'-Tour op het Statenplein in Dordrecht!

Pest mij maar tour van Henk Pieterse voor JU12 en JU14

Voor kinderen van 8 jaar t/m 14 jaar vindt op donderdagavond 15 oktober 2015 de ‘Pest Mij Maar’ tour van oud-profbasketballer Henk Pieterse plaats. Midden in het centrum van Dordrecht, op het Statenplein.
Al 9 jaar toert Henk langs scholen in Nederland, sinds dit jaar is er ook de ‘pleintjes tour’. Dordrecht is één van de 30 gemeentes die hiermee worden aangedaan. Tijdens zijn tour geeft Henk op een leuke en inspirerende manier een clinic van 2 uur, met betrekking tot het onderwerp Pesten. Henk werd als puber zelf gepest, het deed hem veel pijn en bracht zijn zelfvertrouwen tot een dieptepunt. Zijn ervaringen hebben hem ertoe bewogen er iets aan te doen. Hij heeft zich opgeworpen als beschermheer van elk gepest kind in Nederland en zo nodig er buiten. Er wordt tijdens deze tour niet alleen gepraat over dit onderwerp, maar er wordt ook gebasketbald!
De clinic start om 18:00 uur en zal om 20:00 uur afgelopen zijn. Deelname is gratis. Er is ruimte voor maximaal 150 deelnemers, dus wil je deelnemen schrijf je dan snel in via http://www.dordtsport.nl/activiteiten/pest-mij-maar-tour (vol=vol).
Familie en vrienden zijn natuurlijk van harte welkom om te komen kijken.
Indien je op die dag een training hebt, vervalt de training en gaan wij met zijn alle naar de clinic!

Bekijk hier de flyer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten