dinsdag 2 april 2019

SHARTIE AART DEKKER / TV-SERIE AANRADER / MOOIE FINS-LAPSE ACTRICE: Saturday-night NPO3 Aanrader - 'Arctic Circle' / THRILLER/POLITIE / FIN-GER COOP /



#BusinessFinland

Yellow Film & TV: Arctic Circle


Gepubliceerd op 23 nov. 2018
In addition to the 25% cash rebate for the audiovisual industry, Finland has many other reasons for filming here. 
Here is what actress Iina Kuustonen ja production designer Antti Nikkinen had to say about filming even in the challenging arctic conditions of Finland. 

SHARTIE AART DEKKER: NPO3-Aanrader....Vuurzee? Goed. Penoza? Beter! Klem? Beter!  Homeland? Best! .....

'Arctic Circle'? Best!!!

Natuurlijk; smaken verschillen. Maar ik vind dat Arctic Circle in de Categorie Homeland zit; bloedspannend....'het is Drama, maar 'Het is Niet Onmogelijk On-realistisch' & Extra Meerwaarde: het Fins-Lapse Winterlandschap, de Finse Cultuur....drie afleveringen uitgezonden, /x? te gaan!?!

erugkijken kan nog wel ergens...

(AD)
**

Bekijk de uitzending van Arctic Circle terug

Za 16 maart 2019 | 20:26 Arctic Circle IMDb: 7.5 Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Arctic Circle gemist? Bekijk hier naar Arctic Circle gemist.

Arctic Circle

Datum
Za 16 maart 2019
Tijd
20:26 tot 22:05
Zender
NPO 3
IMDb
7.5
Genre
Misdaadserie
Jaar
2018
Acteurs
Iina Kuustonen, Maximilian Brückner
Deel-url
gids.tv/21930695
Vanaf vanavond (zaterdag 16 maart 2019) is de Fins-Duitse misdaadserie Arctic Circle wekelijks met dubbele afleveringen vanaf 20:25 uur te zien op NPO 3.

De serie gaat over de Finse politieagente Nina Kautsalo. Zij treft in een verlaten boerderij in Lapland een jonge vrouw aan die er slecht aan toe is.

Als na onderzoek blijkt dat ze besmet is met een gevaarlijk virus, schakelt de politie de Duitse viroloog Thomas Lorenz in om de zaak te onderzoeken.

Terwijl er een zoektocht naar de daders wordt ingezet, moet er ook worden gezocht naar nog meer slachtoffers.et blijkt te zijn met een dodelijk virus, schakelt de Finse politie viroloog Thomas Lorenz in om bij het onderzoek te helpen.

Logo kroncrv3

Arctic Circle

In een verlaten boerderij in Lapland wordt een vrouw meer dood dan levend aangetroffen. Ze blijkt ontvoerd te zijn. Als in haar bloed een gevaarlijk virus wordt gevonden, gaan politieagente Nina Kautsalo en de Duitse viroloog Thomas Lorenz samen op onderzoek uit. Niet alleen moeten de daders gevonden worden, ook de bevolking van het stadje Ivalo moet tegen het virus worden beschermd.

Aflevering 3

Aflevering

Datum uitzending: Za 30 mrt 2019 20:30

Als bij een plaatselijke sekte een vrouw overlijdt, wil Thomas alle sekteleden testen. Irina wordt gevonden, maar ze is zo bang dat ze alleen met Nina wil praten. Evgeniya wordt wakker uit haar coma.

Aflevering 2

NPO Plus

Datum uitzending: Za 23 mrt 2019 20:30

Raunola legt een bekentenis af, maar dan krijgt de zaak een onverwachte wending. De komst van Marcus Eiben zorgt voor vraagtekens bij Thomas. De politie is op zoek naar een vierde ontvoerde vrouw.

Aflevering 1

NPO Plus

Datum uitzending: Za 16 mrt 2019 20:30

Nadat politieagente Nina Kautsalo een ontvoerde vrouw vindt die besmet blijkt te zijn met een dodelijk virus, schakelt de Finse politie-viroloog Thomas Lorenz in om bij het onderzoek te helpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten