donderdag 10 februari 2011

Rechtse Schreeuwers: Joost 'Niet Weerdmans' en de CO2 Opslag

Joost Eerdmans was er duidelijk over toen hij zich presenteerde als het nieuwe anker van Uitgesproken WNL: niets gebalanceerde berichtgeving of becommentariëring van het nieuws, uitgesproken rechtse stemmingmakerij stond hij voor!

En dat doet hij dus ook! Zie het item over CO2opslag in Nederland, en in "het land waar ze al een stuk verder zijn - Amerika". Twee voorbeelden uit de VS werden gepresenteerd: in Ohio wisten ze het, net als in Barendrecht, tegen te houden, maar in Californië daar 'zagen ze het licht wel!' en daar ging het dus door.

Wat onze volksmenner, en trouwens ook de twee mensen die er nu in het Noorden mee (en tegen) bezig waren lieten ook achterwege erop te wijzen, niet duidde was het feit dat er in Californië gebouwd werd in grotendeels leeg gebied (en dus niet zoals in Barendrecht het plan was recht onder een nieuwe woonwijk), en dat er sprake was van een heel groot complex met allerlei vernieuwende en groene energieopwekking. Miljarden gaan daarin worden geïnvesteerd, terwijl in Nederland door Eerdmans politieke vrienden van PVV, VVD en CDA juist zo'n beetje alle Groene Investeringen van overheidswege met één pennestreek zijn geschrapt.

Joost 'Niet Weerdmans' is een ordinaire volksmenner geworden, erger dan hij ooit was (en dat zegt nogal wat), iemand die met een stalen gezicht met de borst en kin vooruit in beeld wordt genomen van schuin onder, zodat hij er staatsmannelijk stoer uit komt te zien, maar in zijn eerste leugen (en trouwens ook niet in de tweede, derde...honderdste leugen is gestikt. 'Joost Nietwaar-Mans', Josst de Leugenaar zogezegd...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten