woensdag 27 juli 2011

Rechtse Schreeuwers: ongelofelijke commentaren...

Tsja, ik had niet anders verwacht: er zijn Wilders aanhangers die ook aan deze aanslag (in Noorwegen) weer zo'n draai weten te geven dat het de schuld is van Links (en de PvdA in het bijzonder) en de Multi-culti-aanhangers (wie dat dan ook mogen zijn).

Een voorbeeld van zo'n 'Rechtse Hater/Schreeuwer' op de site van DePers:

Door: Niehielist, 26 jul 2011 23:52
De multicultifascisten zijn verantwoordelijk voor de polarisatie. Hoe meer culturen, hoe meer tegenstellingen. Dus meer polarisatie. Wilders is niet verantwoordelijk voor de polarisatie maar de PvdA. De Sociaal Democratie! Dat de actie van Breivek zich tegen de socialisten richtte vind ik dan ook niet meer dan logisch. Zelfs Breivek wist dat Moslims netzo goed slachtoffer van de socialistische manipulatie zijn dan de autochtonen Nu kan de linkse pers wel verbijsterd zijn dat er op een website 1 nederlander is die het geen donder kan schelen dat er een paar rooien afgeknald zijn omdat er elke dag overal in de wereld mensen door oorlogsgeweld gedood worden,feit blijft dat de linkse pers deze aanslagen misbruikt om de komende verkiezingen te beinvloeden ten gunste van de linkse partijen. De linkse pers is dan ook niet bezig met onpartijdige journalistiek maar met partij propaganda.


"De volgende verkiezingen"; welke volgende verkiezingen? Die laten toch nog 4 jaar op zich wachten? Bovendien doen GroenLinks, D66 en PvdA bijna alles om deze regering niet aan te vallen/te laten vallen!

Ach laat ik er verder maar niet op ingaan; dit soort gespuis moet lekker zo doorgaan, dan komen er idd snel nieuwe verkiezingen, en dan is het des te sneller afgelopen met hem en zijn vertegenwoordigers...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten