vrijdag 19 maart 2010

Balkenende: "Opmerkingen onbestaanbaar"

...las ik in de email van de Pers (zie bericht hieronder). Ik dacht: "hij heeft het vast over de uitspraken van 'onze bondgenoot', de Amerikaanse generaal B.D. (ja, met een kleine, heel kleine, ziekelijk kleine 'g'), die de nederlaag in Screbenica weet aan 'de homo's in het Nederlandse Leger'. Dat is dus het slag waarvoor Balkenende maar al te graag zijn nek uitsteekt voor een nieuwe missie in Uruzgan!?! ..."Balkeeeeeeenendeeeeeeh, are you stil out there? Balkenende? Balkenend....?!?!?

Maar nee: zover rijkt het (zelf-) inzicht van onze 'Nationale Koekhapper' (helaas) niet; hij was bezig met verkiezingsrethoriek, zijn uitspraak was: "opmerkingen Wilders onbestaanbaar!". Lees hier waar het over ging: DePers, Gepubliceerd: vandaag 18:11

"Premier Jan Peter Balkenende vindt de recente opmerkingen van PVV-leider Geert Wilders over de Turkse premier Tayyip Erdogan, onbestaanbaar".

Tijdens een bezoek onlangs aan Londen noemde Wilders tijdens een persconferentie Erdogan een 'total freak'. ,,Als dit de stijl van opereren van Nederland is, krijgen we grote problemen'', aldus Balkenende vrijdag in het wekelijkse tv-gesprek met de NOS. Hij noemde het ,,echt onverantwoord'' om je zo uit te laten over anderen."

Is deze man nog wel toerekeningsvatbaar? Heeft hij 'ze' nog wel allemaal op een rijtje? Het lijkt me 'van niet!'. Er wordt in mijn geboorteplaats Dordrecht een meisje vermoord, door een buurman, DOOR EEN POLITIEAGENT! Er wordt door een Amerikaanse Generaal beweerd dat het Nederlandse Leger zwak en ontoereikend is, dat 'wij' daarmee verantwoordelijk zijn voor de grootste massaslachting in Europa, sinds 1945...en dat "wij daarvan de schuld hebben, omdat wij homo's toelaten in het leger"...EN 'dat de Nederlandse Legertop het daar mee eens is!".

En dan zegt Balkenende dat "opmerkingen van Wilders onbestaanbaar zijn!?" Hoezo? Heeft'ie nog nooit eerder zoiets gezegd? Is dit een nieuw onderwerp voor Wilders? Als ik me niet vergis denkt/hoopt Balkenende, samen met Wilders en VVD, misschien ook nog wel met Verdonk(!), samen Balkenende V te stichten na de Verkiezingen van 9 juni a.s. Bij mijn weten heeft JP'tje deze partners voor 'zijn Balkenende V' expliciet nog steeds NIET uitgesloten...

Zou die laatste anderhalve nog functionerende hersencel van JP het nu ook definitief aan het begeven zijn!?

PS/Update: Toen hoorde ik uit zijn eigen mond wat Balkenende gezegd had. Hij zei o.a: "...zou meneer Wilders zelf willen dat er zo over hem gesproken werd...?" Er echoden in mijn oren direct wat woorden van, ja juist van JP hemzelve: "...meneer Bos, u draait EN u bent NIET EERLIJK! ..." Zou JP nu zichzelf nu dezelfde vraag weleens stellen: "...meneer Balkenende, u DRAAIT en u LIEGT ALTIJD!..."?

Update-2: Pas een dag later zag ik ook wat Balkenende over de uitspraken van de Amerikaanse Generaal b.d. te berde bracht...onze 'grootse Clichéman' verviel in herhalingen: ook hier sprak hij, met wat blijkbaar zijn nieuwste stopwoordje aan het worden het tot een kwalificatie 'onbestaanbaar', ook hier slaat dat natuurlijk helemaal nergens op; ook hier was de stelling namelijk al ingenomen, ook hier gaat het er natuurlijk om wat 'onze eerste man' ertegen doet...nou ja, dat is wel duidelijk natuurlijk: een zwak protest en de niet-adequate kwalificatie 'onbestaanbaar' dus...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten