woensdag 27 augustus 2014

Ben normaal niet van de roddels, maar in dit geval...

Als 'rechtgeaart' fan van Anouk en Rotterdam Basketball, kan je een bericht al dit (met dank aan Leon Kersten)

Ben wel benieuwd; een optreden van Anouk op de middenstip, met de baby ernaast in een kinderwagen,grote zaal Rotterdam Topsportcentrum, iedereen Euro 10,- extra betalen, en er is een half seizoen budget extra...


Basketballer Seraino is de vader van Anouk's baby

Door: AD redactie
25-8-14 - 19:35 bron: BuzzE, RTL, 538

Albert Verlinde onthulde vanavond in RTL Boulevard dat Seraino Dalgliesh de vader van Anouks baby is. Dalgliesh is een basketballer bij de eredivisieclub Rotterdam Basketball.

De kersverse, basketballende vader van Anouks vijfde kind is goed bevriend met voetballer Leroy Fer. Manager Kees de Koning zegt dat Seraino zelf niet in de publiciteit wilde. 'Wij hoopten dat iedereen dat zou respecteren. Maar dat bleek dus onmogelijk. Ze zijn heel gelukkig met elkaar en dolblij met Sion. Alles gaat hartstikke goed. Verder hopen Anouk en Seraino dat de media ze nu met rust willen laten', vervolgt de manager.

RTL Boulevard liet naast de bevestiging van het management van Anouk ook een foto van Dalgliesh met Sion Jethro zien.

Anouk heeft naast haar zoontje nog drie zoons en een dochter. Met Remon Stotijn, frontman van rapformatie Postmen, heeft ze twee jongetjes en een meisje gekregen: Benjahmin Kingsley, Elijah Jeramiah en dochter Phoenix Ray. Met rapper Unorthadox kreeg ze in maart 2010 zoontje Jesiah Dox.


Zangeres Anouk heeft een foto van haar pasgeboren kindje op Facebook gezet. Het ventje heet Sion Jethro.

https://www.facebook.com/anouk/photos/a.406908662374.184723.26707497374/10152551167937375/?type=1

Anouk laat weten dat ook haar jongste telg heeft genoten van de WK-zege van het Nederlands elftal op Mexico (2-1). "Sion Jethro is happy too in his dreams #netherlands vs. mexico", schrijft de zangeres bij de foto van haar slapende zoon. De baby ligt op een Oranje-shirt en is omringd door WK-hamsters van de Albert Heijn.

Het is niet bekend wanneer Sion Jethro precies het levenslicht zag of wie zijn vader is. Anouk had al vier kinderen. Met Postmen-frontman Remon Stotijn kreeg ze zoons Benjahmin Kingsley en Elijah Jeramiah en dochter Phoenix Ray. Rapper Unorthadox is de vader van haar zoon Jesiah Dox.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten