donderdag 21 augustus 2014

Plaatjes draaien is lucratief! DJ's

Via NRCQ.nl van Forbes.com

"Vier Nederlandse dj’s in lijst grootverdieners

Op de lijst van twaalf best verdienende dj’s ter wereld van het Amerikaanse zakentijdschrift Forbes staan vier Nederlanders.

De best verdienende dj van de afgelopen twaalf maanden was de Schot Calvin Harris. Hij had een jaarinkomen van zo’n 66 miljoen dollar (50 miljoen euro), schrijft Forbes.

De eerste Nederlander staat op plaats drie. DJ Tiësto verdiende in dezelfde periode, net als de Zweedse dj Aviici, zo’n 28 miljoen dollar (21 miljoen euro).

Op de zesde plaats volgt Afrojack, met een jaarinkomen 22 miljoen dollar (16,6 miljoen euro). Niet alleen dankzij zijn optredens, maar ook dankzij kledingdeals met Nike en G-Star.

Tijdschrift DJ Mag koos Robbert van de Corput – beter bekend als DJ Hardwell – vorig jaar tot beste plaatjesdraaier ter wereld. Hij volgt op plaats tien met een jaarinkomen van 13 miljoen dollar (9,8 miljoen euro). Hardwell draait aanstaande zaterdag op Mysteryland. Armin van Buuren volgt op plaats 12, met een inkomen van 12 miljoen dollar (9 miljoen euro).'Hey Brother', Aviici

En ook de energie-boost van dit nummer zou veel mensen goed (kunnen) doen:

'Wake me up', Aviici


'Levels', Aviici

Geen opmerkingen:

Een reactie posten