dinsdag 10 september 2019

SHARTIE / VK-ARTIKEL / VREEMDE RECHTSE SNUITERS: '@MeToo Not' - 'Diepgelovige Republikeinse...kandidaat wil geen minuut alleen zijn met een vrouw' / COLUMN AART DEKKER KORT /

Cartoon(*) van - Hier -
"Diepgelovige Republikeinse gouverneurskandidaat wil geen minuut alleen zijn met een vrouw
De Amerikaanse politicus Robert Foster ligt onder vuur omdat hij niet alleen wil zijn met een vrouw. De diepgelovige Republikeinse gouverneurskandidaat weigert zich tijdens zijn campagne in Mississippi te laten volgen door een vrouwelijke verslaggever als ze geen mannelijke collega meeneemt."


SHARTIE AART DEKKER

Als ik zoiets lees, de vraag ik me gelijk wat dingen af...

Wat is het verschil tussen zo'n Oerconservatief uit Amerika en een juist door veel 'Rechtsen' Verketterde Moslim die vanwege het geloof niet de hand van een vrouw wil schudden?

Of met een Moslimvrouw in Burka of zelfs alleen maar een Hoofddoekje?

Wat voor een Dirty Mind zit hierachter? Hoe bang ben je voor je Eigen Gedrag als je jezelf zo niet vertrouwt dat je jezelf dit soort beperkingen op moet leggen?

En trouwens; niet alleen deze Mafkees denkt zo, ook VP Pence, de Trump-vazal, beroemt zich zelf erop dat hij nog nooit  - echt; hij zegt: 'Nog NOOIT!' -  gedineerd heeft met een alleen een andere vrouw dan zijn eigen vrouw...

(AD)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten