zaterdag 23 mei 2020

NBA NIEUWS / SPORZA.BE: "NBA verkiest Disney World in Florida om competitie(19/20) te hervatten" / LBJ LEBRON /

Waar een generatie geleden Michael Jordan het wat betreft Stripfiguren nog moest stellen met alleen de Looney Tunes en de eerste editie van de film Space Jam, zal Lebron James niet alleen in zijn voetsporen treden met Space Jam-II, maar naar het schijnt ook geruime tijd ook in sferen van die andere familie van Stripfiguren 'Mickey Mouse & Friends' gaan verkeren; de NBA lijkt namelijk de draad weer op te gaan pakken met de gehele NBA in Disneyland Orlando om het seizoen 2019-2020 af te ronden op die locatie (zonder publiek)...(Afbeelding van BI.com, bijbehorende artikel   ---  Hier  ---

Het onderstaande artikel is van Sporza.be (originele artikel   ---  Hier  ---):

"NBA verkiest Disney World in Florida om competitie te hervatten"

Zalen heel grondig poetsen en ontsmetten wordt het nieuwe normaal.

Zalen heel grondig poetsen en ontsmetten wordt het nieuwe normaal.

Het Disney World Resort in Orlando (Florida) geniet de voorkeur van de NBA-top om er de competitie te hervatten. Dat berichten Amerikaanse media.

"Orlando/Disney World is duidelijk de favoriete optie om als site te worden gekozen voor de herstart van de competitie 2019-2020", klinkt het.

"Deze locatie heeft dankzij zijn hotels, complexen en aanwezige infrastructuur een grote voorsprong op steden als Las Vegas."

De NBA zou in Orlando gebruik kunnen maken van het ESPN Wide World of Sports Complex. Dat ligt op de Disney-site en biedt heel wat basketbalfaciliteiten. Er werden al eerder studentenkampioenschappen en WNBA-evenementen georganiseerd.   

Het NBA-seizoen ligt door de coronacrisis stil sinds 11 maart. Sinds enkele weken zijn de spelers opnieuw welkom in de trainingscomplexen van hun team, waar ze zich wel aan de regels van social distancing moeten houden.

Als mogelijke datum om de NBA-competitie te hervatten wordt midden juli naar voren geschoven. NBA-commissioner Adam Silver liet onlangs weten begin juni knopen te willen doorhakken.Geen opmerkingen:

Een reactie posten