woensdag 7 december 2022

ZUID-HOLLANDS LANDSCHAP ZOEKT: Met 658 Beschermers erbij kunnen we hier gevarieerde natuur van maken

Beste natuurliefhebber,

Dit jaar heeft het Zuid-Hollands Landschap haar gebieden met 35 hectare uitgebreid. Een mooi resultaat dat we mede dankzij uw steun hebben bereikt. Om die extra natuur te beschermen zijn we op zoek zijn naar nieuwe donateurs die ons landschap willen ondersteunen. Zou u dit bericht daarom willen delen met uw vrienden, familie of collega's? Dat zou ik bijzonder op prijs stellen.

Om de aangekochte grond geschikt te maken voor kwetsbare planten en dieren zijn we op zoek naar nieuwe donateurs. Met 658 Beschermers erbij kunnen we hier gevarieerde natuur van maken. Elke soort vraagt om zijn eigen aanpak. Zo leeft de steenuil het liefst in natuur met lage begroeiing, de koekoeksbloem houdt van drassige grond en de zandhagedis gedijt het best in de buurt van dicht struikgewas.

Onze boswachters staan klaar om aan de slag te gaan. Wilt u ze graag op weg helpen? Vraag uw vrienden, familieleden of bekenden dan om zich aan te sluiten als Beschermer van het Zuid-Hollands Landschap. Dat kan via Whatsapp of onderstaande tekst. 


Om de natuur in onze drukke provincie te beschermen, is extra hulp nodig. Ik ben al donateur van het Zuid-Hollands Landschap. Wil jij ook een steentje bijdragen? Dat kan nu heel eenvoudig. Word ook Beschermer en steun de natuur. Samen zorgen we voor een veilig leefgebied voor dieren en planten. Doe je mee?

 
 
 Michiel Houtzagers
Dank u wel, namens de natuur!

Michiel Houtzagers
Directeur
PS: Als u deze oproep liever overslaat, dan heb ik daar alle begrip voor. Maar wie kan het belang van natuurbescherming beter overbrengen dan u?
 
 
Zuid-Hollands Landschap
Olof Palmestraat 18
2616 LR Delft
Nederland

(010) 272 22 22
zuidhollandslandschap.nl
Logo Zuid-Hollands Landschap

Als deze e-mail niet goed leesbaar is bekijk hem dan in de browser. Nog niet

Geen opmerkingen:

Een reactie posten