zondag 26 februari 2023

AANRADER! / CROWFUNDING / HET TRADITIONELE HOLLAND NORDIC BASKETBALL TOURNAMENT (HNBT - JEUGD) IN GRONINGEN HEEFT FINANCIËLE HULP NODIG!

 

 

HNBT | Geld inzamelen
 

Helaas moeten wij als organisatie concluderen dat door het wegvallen van een aantal subsidies, wij genoodzaakt zijn om het benodigde bedrag om het toernooi ook dit jaar weer te organiseren op een andere manier bij elkaar te zien krijgen. 

Wij zijn achter de schermen ontzettend druk bezig om op allerlei manieren aan het geld te komen, maar wij doen hierbij een oproep aan u om ons hierbij te helpen. 

Wij hopen dat wij met behulp van uw donatie het toernooi dit jaar weer kunnen organiseren en u allen wederom welkom kunnen heten op het HNBT. (Zet uw naam bij de donatie, indien wij niet aan het benodigde bedrag komen kunnen wij het bedrag terugstorten)

Met sportieve groet en alvast ontzettend bedankt namens de organisatie van het HNBT en hopelijk zien wij elkaar dit jaar wederom bij de komende editie !

Basketbal fans, we hebben jouw hulp hard nodig!

Helaas hebben wij te maken met het wegvallen van een aantal belangrijke subsidies, waardoor we genoodzaakt zijn om op een andere manier de benodigde financiële middelen rond te krijgen om ook in 2023 weer een fantastisch evenement neer te zetten.

Achter de schermen wordt geprobeerd om alsnog op allerlei verschillende manieren het bedrag dat nodig is bij elkaar te krijgen. Daarbij vragen we ook de hulp van jou als Basketbal Fan.

Door middel van een crowd funding willen we graag de basis leggen voor nog vele edities van het HNBT. Elk bedrag help!

Zorg ervoor dat je je naam noteert bij je donatie. Als de organisatie van HNBT onverhoopt niet aan het benodigde bedrag komt, wordt je geld vanzelfsprekend teruggestort.

Zakelijk het HNBT helpen?

Wil je zakelijk het HNBT de komende tijd ondersteunen? Neem dan contact op met Jeffrey Kraaijenhagen via jeffreykraaijenhagen@hotmail.com of bel 0646165014.

 *

Twee jaar geleden maakte Ronald van Dom voor de NBB-site dit interview met de nestor van het Holland Nordic Basketball Tournament - Bart Prak -  ter gelegenheid van het uitstellen van editie-25 (Die heeft inmiddels plaatsgevonden, de crowdfunder gaat dus over de volgende editie in 2023): 

zondag 12 april 2020

INTERVIEW RONALD VAN DAM: Bart Prak (Topper in het Nederlandse Basketball!); 'Die vijfentwintigste HNBT gaat er hoe dan ook komen' / INTERNATIONAAL JEUGD BASKETBALL TOERNOOI GRONINGEN / CORONA /


HNBT_Bart Prak_Breed.jpeg
Aan lokale mdia-aandacht geen gebrek. Bart Prak wordt geïnterviewd over het HNBT door RTV Noord. Op de grote foto links: het grote CSKA Moskou meldde zichzelf om mee te mogen doen.


Die vijfentwintigste HNBT gaat er hoe dan ook komen

Door Ronald van Dam, overgenomen van de  NBB-Site, 12 april 2020


Beroemd in het buitenland, onbemind in Nederland. Het Holland Nordic Basketball Tournament – beter bekend als het HNBT – zou dit Paasweekeinde voor de vijfentwintigste maal worden gehouden. Door de wereldwijde uitbraak van het coronavirus is de jubileumeditie van dit befaamde internationale jeugdtoernooi in Groningen voortijdig afgeblazen. En Bart Prak, een van de mensen van het eerste uur, zit ziek thuis.........

.....

Het hele interview vind je   ---  Hier  ---


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten