dinsdag 14 februari 2023

SHARTIE AART DEKKER / GOED VOORBEELD / PRACHTIGE CLIP/MINI-DOCU 5 min: Liberty Flames University - Central Stories: Pien Steenbergen, 1 jaar, ging dit jaar naar College / VROUWEN ORANGE LIONS BASKETBALL /

Flames Central Stories: Pien Steenbergen

13 feb 2023 

Pien Steenbergen isn’t your typical freshman. Her international experience has helped her step right into an impact role with the Lady Flames.

 

SHARTIE AART DEKKER 

GOED VOORBEELD / PRACHTIGE CLIP/MINI-DOCU 5 min

Liberty Flames University - Central Stories: Pien Steenbergen, 1 jaar, ging dit jaar naar College

Prachtige clip; is natuurlijk op zich weer een mooie rekruterings-tool voor de school... zou niet verkeerd zijn als we zoiets van alle - potentiële - Jeugd Internationals zouden hebben, want ook voor veel Nederlandse Basketball Liefhebbers zijn die natuurlijk lang niet allemaal bekend. Zo'n klein visueel CV kan - jongere - spelers die graag gerekruteerd willen worden daarbij ook zeker helpen. Hoe ouder en meer in beeld, hoe gemakkelijker het wordt om zo'n clip samen te stellen, maar er zijn hier best mensen die een toonbaar iets in elkaar kunnen zetten. Gezien de feiten dat de Vrouwen Orange Lions helaas weer geen plaatsing voor FIBA Women's EuroBasket hebben bewerkstelligd, dat de #DWBL nog ver af is van een volledig professionele competitie, het erg lang geleden is dat Nederlandse vrouwenclubs actief waren in Europese competities en een Vrouwen-Basketball BNXT League - of iets dergelijks - ook nog lang niet in beeld lijkt, is er m.i. maar één oplossing om de Nederlandse Vrouwen op een hoger niveau te krijgen: zoveel mogelijk meiden naar College of Buitenlandse clubs waar het wel mogelijk is heel veel meer te trainen en tegen sterkere tegenstanders te spelen. Dat is op de korte termijn lastig voor de DWBL, maar op iets langere termijn niet alleen goed voor de meiden zelf en de Orange Lions, maar ook voor de Nederlandse competitie... Het zou wel goed zijn als er deskundige ondersteuning en advies beschikbaar komen voor ALLE getalenteerde meiden om zo'n pad uit te stippelen en goede keuzes te maken - net zoals trouwens voor jongens die zo'n weg willen inslaan... Dus...dit soort clips gaan maken!

AD

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten