donderdag 24 april 2014

Aanrader - 'De Zwever' van Bert Wagendorp; Lezen!!

Vaak koop ik de boekjes uit de serie 'Literaire Juweeltjes' als ik ze tegenkom. Maar het komt niet vaak voor dat ik ze ook direct lees. Deze keer wel en, ik weet niet of het toeval is, of de uitgever ter gelegenheid van Nummer-100 in de serie een extra uit wilde pakken, maar het is echt een 'Juweel'!

Zeker sportliefhebbers, en voormalige sporters, met ook nog een beetje historisch besef, MOETEN dit boekje gewoon lezen. 'Te Druk' is geen excuus, want zelfs ik -als tegenwoordig wat langzame lezer- had het ruim binnen het uur uit, en toen had ik echt iets moois, ruim de moeite waard, achter de kiezen..!

Kaft-voorkant

Bestsellerauteur Bert Wagendorp van Ventoux schreef met De zwever het HONDERDSTE Literaire Juweeltje! En Wagendorp blijkt niet alleen in de psychologie van racefietsers goed thuis te zijn. De zwever is een even fraai als ontroerend portret van een verspringer die verliefd is op Jackie Kennedy en een knieblessure oploopt. In een paar bladzijden weet Wagendorp een fantastische historisch-fictionele kluwen te weven met als verhaaldraden naast Jackie Kennedy: de landing op de maan, de oorlog in Vietnam, het Olympisch verspringrecord (van Bob Beamon), en familieliefde. Een wonderbaarlijk verhaal van ontgoocheling.

ISBN: 9789085163541
Verschenen:26-03-2014
Leverbaar:Direct
Druk: 1e druk
Taal:Nederlands
Uitgever: B for books BV
Aantal paginas:64
Auteur:Bert Wagendorp

Overal te verkrijgen in Boelhandel, en op het Net...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten