zondag 15 maart 2015

Vreselijke val Loren Rowney...'Per ongeluk'? Wat denk jij?

Toeschouwer lijkt doelbewust stuur 
te pakken van Loren Rowney


Van helden.nl:

TEN VAL GEBRACHTE RENSTER SUCCESVOL GEOPEREERD

De Australische wielrenster Loren Rowney die donderdag vlak voor de finish in Dwingeloo van de 55ste Ronde van Drenthe zo ernstig ten val werd gebracht door de uitgestoken arm van een nog steeds onbekende toeschouwer, is gisteren in een ziekenhuis in Hamburg geopereerd. 
Donderdag na de vreselijke valpartij is ze met haar ploegleider Ronny Lauke na de koers meteen naar Hamburg gereden. Ploegleider Lauke vertelde ons na de finish dat Rowney niet begreep waarom ze was gevallen, dat ze geen idee had wat er was gebeurd. 
Pas na het zien van de beelden de volgende dag begreep ze dat ze dus echt was gelanceerd door de uitgestoken arm van een toeschouwer. Via twitter liet Rowney weten dat de operatie geslaagd was en dat ze blij was dat ze weer kon eten. Inmiddels is ze terug in Drenthe om haar teamgenoten aan te moedigen in de ronde.  
Rowney lag donderdag tweede terwijl ze op de streep afdenderde en kwam vervolgens ten val in de eindsprint. De Italiaanse Giorgia Bronzini van Wiggle Honda won de etappe. Annemiek van Vleuten werd derde. Onze eigen Frits Barend en cameraman Jop Woesthuis waren erbij.



Wat denk jij? Per ongelijk of niet? Reageer!

De discussie op 'Helden' vind je -- Hier --

Geen opmerkingen:

Een reactie posten