dinsdag 17 maart 2015

Zo, 1200 Turn-Over-vrije ASSists in een Week...

...nu maar afwachten of de Ontvangers de Basket morgen Raken..!

Meer over de SP-Programma's voor:

Alle 12 Provincies en heel Nederland -- Hier --

Zuid-Holland -- Hier --


Enkele highlights in Zuid-Holland:





SP ZUID-HOLLAND

Laat de tekst voorlezen door Readspeaker

EINDELIJK MEER AANDACHT VOOR DIERENWELZIJN

16-03-2015Vorige week was SP Statenlid en kandidaat Lies van Aelst te gast bij de actie van de dierenbescherming in Rotterdam. De dierenbescherming organiseerde een levend ganzenbord met kandidaat-statenleden om zo aandacht te vragen voor de ganzenproblematiek en mogelijke oplossingen.
› Lees verder

ZUID-HOLLAND KOPLOPER MET KILOMETERS NIEUW FIETSPAD

15-03-2015De afgelopen vier jaar kreeg Zuid-Holland er 162 kilometer fietspad bij. Het provinciebestuur van Zuid-Holland is hiermee het best presterende van Nederland, zo blijkt uit onderzoek van de NOS en de regionale omroepen. Qua investeringen in fietsbeleid deed alleen Gelderland het beter. 
› Lees verder

SP: BESCHERM DE MOLENS EN ZORG VOOR GOED OV

14-03-2015SP-lijsttrekker Bart Vermeulen en kandidaat-Statenlid Hans Slooter bezochten afgelopen woensdag de gemeente Zuidplas. In gezelschap van wethouder Andre Muller bezichtigden ze onder meer de molenviergang in de Tweemanspolder in Zevenhuizen. Deze groep molens werd in 2011 met steun van de provincie gerestaureerd.
› Lees verder

ZUID-HOLLAND ZUINIGSTE MET DIENSTAUTO'S

14-03-2015Met de SP in het provinciebestuur bracht Zuid-Holland de afgelopen vier jaar niet alleen de kosten van buitenlandse reisjes (-76%) en andere bestuurskosten flink omlaag. Qua aantal dienstauto’s en aantal gereden kilometers is Zuid-Holland de meest zuinige provincie van Nederland.
› Lees verder

MANIFEST VOOR 14 DIERENTOPPERS

13-03-2015De otter, grutto, zeearend, bever, bij, Atlantische zalm, nachtegaal, tapuit, zeehond, bosuil, argusvlinder, boommarter, slobeend en purperreiger. Deze 14 diersoorten en de spindotterbloem zijn de 15 natuurtoppers die we hopelijk de komende jaren  weer meer gaan zien in Zuid-Holland.
› Lees verder

Geen opmerkingen:

Een reactie posten