zondag 7 augustus 2016

DBL NIEUWS 2016-2017 / SHOETERS DEN BOSCH: 'Low-budget team bijna rond in Den Bosch'Origineel bericht van BD   ---  Hier  ---

Shoeters heeft selectie bijna rond


  • Kees Akerboom speelt ook komend seizoen voor Shoeters.
    Kees Akerboom speelt ook komend seizoen voor Shoeters.DEN BOSCH - Nog geen twee weken na de definitieve ontsnapping aan het dreigende faillissement heeft Shoeters Den Bosch de selectie voor het nieuwe basketbalseizoen al bijna rondgebreid.
De ploeg bereikte de voorbije dagen met captain Kees Akerboom, Ralf de Pagter, Pim de Vries en Frerik Adriaans overeenstemming over de verlenging van hun contract. Van Valentijn Lietmeijer en Maarten Bouwknecht, die beiden een doorlopend verbintenis hadden, was al langer bekend dat ze bleven.
Daarnaast keert Vincent Nguyen, na een jaar afwezigheid bij Gembo BBC in België, terug in Den Bosch. Uit de eigen jeugd komen Irfan Ramovic en Wietse Nossek over. Dat brengt het aantal spelers van Shoeters voor komend seizoen op negen.
Stefan Wessels moet de tiende en laatste contractspeler worden. Met hem is Shoeters nog in gesprek over de verlenging van zijn contract. "Maar ik heb er vertrouwen in dat dat wel goed komt", zei bestuurslid technische zaken Jan Willem Scheffers vrijdag.
Gezien de financiële situatie van de club zegt Scheffers blij te zijn met de selectie die er nu staat. "Over de top vier durf ik het niet te hebben, maar we mikken op een plaats in de play-offs (top zes) met deze selectie."
Eerder in de week legde Shoeters Sander van der Holst al vast als hoofdcoach voor de komende twee seizoenen. De spelers hebben allemaal voor een jaar getekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten