woensdag 31 augustus 2016

DBL AANKONDIGING: 'Season opening Apollo Amsterdam op 3 September'

Season opening Apollo Amsterdam
Door Martin Hoekstra , Basketballleague.nl
  
AMSTERDAM, 28 augustus 2016 – Apollo Amsterdam organiseert op zaterdag 3 september een spectaculaire opening van het seizoen. Naast allerlei activiteiten vormt de oefenwedstrijd tussen Apollo Amsterdam en Forward Lease Rotterdam de hoofdschotel. Deze wedstrijd begint om 17.00 uur.
Het evenement begint al om 13.00 uur. Bezoekers, die de hele dag gratis naar binnen mogen, kunnen zich niet alleen tegoed doen aan een hapje en een drankje, maar er zijn ook wedstrijden vrije worpen schieten en videospelletjes. Er is een Air Jordan 1 Bred Release, er zijn speciale caps en je kunt gratis een tattoo laten zetten.
Om 14.00 uur vindt de eerste basketbalwedstrijd plaats. Het U18-team van Apollo Amsterdam neemt het op tegen de U20/U22 formatie van dezelfde vereniging.
Om 17.00 uur betreedt het vlaggenschip van Apollo Amsterdam het veld. Voor velen een kennismaking met oude gezichten, maar er zijn ook nieuwe spelers te zien. De tegenstander is Forward Lease Rotterdam. Kortom, een onvervalste derby tussen 020 en 010.
Na afloop gaat het feest nog tot 23.00 uur door met de Encore Afterparty.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten