woensdag 8 augustus 2018

DBL NIEUWS / NEW HEROES BASKETBALL DEN BOSCH:

Steven Denison Cook in Tartu-tenu
Tagamängija
196cm
17.09.1994
#25
(Foto: site BC Tartu Ulikool)


Bericht overgenomen van BD.nl, originele bericht en veel meer nieuws over New Heroes Basketball Den Bosch:   ---  Hier  ---New Heroes haalt Amerikaanse forward Steven Cook

Met de Amerikaanse forward Steven Cook heeft New Heroes woensdag zijn vierde buitenlandse speler voor het nieuwe seizoen binnengehaald.
Eerder legde de Bossche basketbalclub de Amerikanen Jonathon Williams en Keshun Sherrill en de Brit Devon van Oostrum al vast. Die laatste heeft overigens ook een Nederlands paspoort, waardoor New Heroes de mogelijkheid open houdt om nog een buitenlander aan te trekken.


De 1.96 meter lange Cook kwam als student in zijn vaderland uit voor de gerenommeerde universiteit Princeton. Bij New Heroes begint hij aan zijn tweede seizoen in Europa. Eerder speelde hij voor BC Tartu Ulikool in Estland. 


Frederiks
Technisch manager Jos Frederiks van New Heroes is opgetogen over het aantrekken van Cook. ,,Steven is geen onbekende voor ons. Sterker nog, vorig jaar hadden we hem ook al op ons verlanglijstje staan. Met zijn ervaring in Estland en in de ‘Baltic League’ weten we zeker dat hij voor ons een speler van de buitencategorie is. Hij is een slimme speler die zo maar eens kunnen uitgroeien tot een heuse vedette in de Maaspoort. Een sterkhouder waarmee we met vertrouwen gaan strijden voor de titel, beker en natuurlijk in Europa.”


Cook laat weten bewust voor New Heroes gekozen te hebben. ,,Deze club is voor mij een ‘no brainer’. De plannen van de club gecombineerd met een zeer goede coach als Silvano Poropat én het meespelen in de FIBA Europe Cup deden mij geen moment twijfelen."


Steven Cook Mid-Season Highlights - BC Tartu Ulikool - 2017/2018


**

Vorige berichten van BD.nl over de teamsamenstelling van New Heroes Basketball Den Bosch in 2018/19 :


Geen opmerkingen:

Een reactie posten