vrijdag 24 augustus 2018

SHARTIE AART DEKKER / CARTOON MARK 'FLUTTE' RUTTE & DE DIVIDENDBELASTING...WAT EEN LAMLUL!

Nu nog een hielen-likkende slaaf  'Flutje' in deze cartoon toevoegen, en dan is het plaatje compleet..! Cartoon hoort bij dit Symposium van Milieu-Defensie.
Er werd deze week in Friesland een Echte HELD geëerd...en wie dook naast deze Grote Vis die zichzelf bijna dood had gezwommen om de Research tegen Kanker extra te financieren?

Juist ja; ons 'mp'tje' Markje Flutte Rutte, want als er ergens positieve publiciteit te halen is, al is het over de rug van een zwemmende REUS die van voren niet meer wist dat hij vanachter nog een beetje leefde, dan staat Markje ernaast. Voor de NOS-midrofoon zal hij ongetwijfeld e.e.a. bij elkaar gebazeld hebben, maar de NOS filterde er het enige zinnige woord uit -en 'CutteAll the Rest of the Crap eruit- en dat luidde 'Episch'... Nou hebben we Rutte toch weer eens op een Waar Woord kunnen betrappen; prijs jezelf gelukkig als je het hoorde, want zo vaak komt het niet voor dat de MP aller Nederlanders ware woorden spreekt.

Hij had er van mij mogen staan...als hij de Dividend-belasting-vrijstelling had geschrapt, een een klein deeltje van de daarmee bespaarde Miljarden Per Jaar jaarlijks zou hebben toegezegd aan het goede doel van de Kanker-Research... Dat zou een kleine moeite zijn, want eerder deze week riep Markje enthousiast in de microfoon dat de maartregel 'een Onding was, en IETS DAT NIEMAND WIL..!' Nou Mark, als jij in jouw Spiegel kijkt -maar misschien doe je dat wel nooit?!?- dan zie je de MAN DIE HET IN IEDER GEVAL WEL WIL....want dat ben.... Juist ja!!!

Nu waren al jouw woorden HOL, zoals bijna altijd Mark...je lijkt Trump wel...

AART DEKKERGeen opmerkingen:

Een reactie posten