woensdag 29 augustus 2018

DBL NIEUWS / NEW HEROES DEN BOSCH: Dagen na vertrek Technisch Directuer Frederiks - 'Bossche basketbalclub New Heroes en coach Silvano Poropat gaan uit elkaar'


Ongeveer een jaar geleden: TD Jos Frederiks en mede-eigenaar Bob van Oosterhout presenteren Silvano Poropat als de nieuwe Coach. Binnen enkele dagen vertrokken Frederiks en Poropat(Foto overgenomen van New Heroes Basketball Den Bosch)

Bossche basketbalclub New Heroes en coach Silvano Poropat gaan uit elkaar

Silvano Poropat is geen hoofdtrainer meer van New Heroes. De Kroatische trainer en de Bossche basketbalclub zijn gezamenlijk overeen gekomen om per direct uit elkaar te gaan, zo maakten beide partijen maandag bekend.De conclusie werd getrokken toen Van Oosterhout en Poropat zaterdag samen rond de tafel zaten, nadat eerder op de dag met de hele selectie de Bossche burgemeester Jack Mikkers nog was bezocht.

Van Oosterhout en Poropat willen niet zeggen of de coach ontslagen wordt, of dat hij zelf opstapt. ,,Zie het maar net zoals een huwelijk dat niet helemaal honderd procent is. We gaan gewoon uit elkaar."


Ongelukkig moment
Het vertrek van Poropat komt op een erg ongelukkig moment voor New Heroes. De Bossche basketbalclub werkte maandag de eerste training voor het nieuwe seizoen af. Die werd nu geleid door assistent-coach Jeroen van Vugt. Voorafgaand aan de training werd de spelersgroep ingelicht over het vertrek van Poropat.


,,We hopen zo snel mogelijk een nieuwe hoofdcoach aan te stellen", zei Van Oosterhout. Tot die tijd neemt Van Vugt de taken waar.

Jos Frederiks
Het vertrek van Poropat komt vier dagen na het opstappen van technisch directeur Jos Frederiks. Toch hebben beide zake......

...

Lees het complete artikel van DB.nl   ---  Hier  ---

Geen opmerkingen:

Een reactie posten