woensdag 29 januari 2020

SELECTIE ORANGE LIONS MANNEN FEBRUARI 2020 (TURKIJE(U) & KROATIE(T) BEKEND

Mohamed Kherrazi opgenomen in selectie Orange Lions

Mohamed Kherrazi is door bondscoach Maurizio Buscaglia geselecteerd voor de eerste EK- kwalificatiewedstrijden van de Orange Lions. De forward is onderdeel van een 14-koppige selectie.

De Orange Lions beginnen in februari aan de kwalificatiewedstrijden voor het EK van september 2021. Nederland begint op 21 februari met een uitwedstrijd tegen Turkije, waarna twee dagen later een thuiswedstrijd tegen Kroatië wacht. Die ontmoeting wordt afgewerkt in Almere. Zweden completeert de poule, die ploeg is in november voor het eerst de tegenstander. De beste drie landen van de poule plaatsen zich voor EuroBasket 2021.

De volledige selectie van de Orange Lions:

Bryan Alberts (Djurgardens IF), Worthy de Jong (ZZ Leiden), Yannick Franke (Hamburg Towers), Shane Hammink (Donar), Mohamed Kherrazi (Landstede Hammers), Charlon Kloof (Ormanspor), Jito Kok (Mechelen Kangoeroes), Nathan Kuta (Limburg United),  Olaf Schaftenaar (ZTE Real Canoe), Roeland Schaftenaar (Ionikos Nikaias), Thomas van der Mars (Heroes Den Bosch), Leon Williams (Donar), Keye van der Vuurst de Vries (Filou Oostende), Joey van Zegeren (Tau Castello)

Bericht overgenomen van Landstede Hammers, originele bericht   ---  Hier  ---

Geen opmerkingen:

Een reactie posten