donderdag 5 maart 2020

SHARTIE AART DEKKER / FLUTTE-III / WTF: POLITIE VERMOEDDE DAT AUTO VOOR LIQUIDATIE ZOU WORDEN GEBRUIKT EN...DEED NIETS!?!?! De Moord op Derk Wiersum / (GEEN) RECHTSTAAT/BESCHERMING / POLITIE FAALT /

Derk Wiersum; advocaat voor de underdog(ND.nl)

FRAGMENT(Volkskrant 4 maart 2019, '.../nieuws-achtergrond/politie-had-auto-die-gebruikt-werd-bij-moord-op-advocaat-wiersum-al-lang-in-het-vizier'):

"...De loods waarin de auto stond geparkeerd stond onder politieobservatie, de Mégane reed 26 keer door Wiersums straat en is meerdere keren in de woonwijk van Wiersum bekeurd. Desondanks ‘verraste’ de moord op Wiersum, die advocaat was van kroongetuige Nabil B. in het liquidatieproces Marengo.

De politieobservatie en bekeuringen van de Renault (die voor de moord op Wiersum al aan het licht kwamen) blijken uit dossierstukken waarover Peter R. de Vries beschikt, en waarin de Volkskrant inzage heeft gekregen. Daaruit wordt ook duidelijk dat de Mégane over fabrieksmatige gps-apparatuur beschikte waardoor de auto overal te volgen was. Dat heeft de politie echter niet gedaan, hoewel ze vermoedde dat de auto voor een liquidatie zou worden gebruikt...."

**
SHARTIE AART DEKKER

Na 10 Jaar VVD-Law & Order o.l.v. Markje 'Lullenaar' Flutte/Rutte-1 & -II & -III...


Sander Dekker = Minister van Rechtsbescherming; hadden deze vriendjes er niet voor kunnen zorgen dat Derk Wiersum beter beschermd zou zijn geweest?

First Things First: 'de Vroom, vroom-partij' Lullenaar Flutte voorop, vond het maximeren van de snelheid op 100km/u een 'Rotmaatregel'...ik vind dat een partij die het functioneren van de Samenleving dusdanig uitholt dat het bovenstaande fragment de Realiteit wordt, Minder dan een Knip voor de Neus waard is...

(AD)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten