vrijdag 27 juli 2012

Schaamteloze Opportunisten...wie is het ergst/schadelijkst, de PVV of ...

...de 'PVV-wannabees' van de VVD(PVV-heavy)?

Rutte, o nee sorry Flutte, zei het tijdens de zinloze Catshuis-weken (een exercitie van tijdsverspilling in de grootste crisis van ons tijdperk) tegen Wilders: "Ik ga dat partijtje van jou decimeren! Inmiddels zal hij de nattigheid beginnen te voelen; misschien wordt hij wel zelf gedecimeerd (zie mijn vorige stukje hieronder)..!

Dus gaat de VVD gekkere en nog gekkere bokkensprongen maken, of dat de nederlandse belangen nu schaadt of niet; zo lezen wij dat in Brussel door vijand (dat zijn er steeds meer) en (voormalige) vriend (dat was bijna iedereen, maar is steeds minder het geval) wordt gezegd: "Nederland? Dat wil niets meer; ze zeggen alleen maar 'Nee!' ", het gaat immers niet om het landsbelang; Nee, het gaat om de eer en meerdere glorie van lulletje Flutte! Dat is het enige wat telt.

Dus moeten de CDA-, PVV-, en D66-stemmers zoveel mogelijk VVD stemmen. Die van de PVV nog het meest...dus slooft de VVD zich uit om de PVV rechts te passeren... Maar dat is helemaal niet moeilijk, want op sommige punten is de PVV hartstikke links; alle sociale punten die ze in overtreffende trap hebben gejat van de SP, en vooral op de gebieden 'migratie' (vindt niemand meer belangrijk) en (vooral) de nieuwe hit van de PVV 'anti-Europa'...

En dan krijg je dit:

Nu is het alleen nog maar de vraag: welke klappen krijgt de VVD eerst?
1) die van de ondernemers die (nog steeds!) handel drijven met Spanje en Italië (belangrijke markten voor onze bedrijven)?
2) die van toeristen die in Spanje en Italië ineens een stuk minder aardig gevonden worden, terwijl ze met eigen ogen zien hoe hard de crisis daar toeslaat?
3) die van de voetballers die dit geen leuke grap vinden (laten we wel zijn is dit 'leuk'? Als je het mij vraagt is het gewoon typische niet-leuke VVD-humor...)?

Ophef in Spanje over verkiezingsslogan van de VVD (NRC.nl)

Buitenland

In Spanje is verontwaardiging ontstaan over een verkiezingsslogan van de VVD: “Die beker mogen ze hebben. Onze kredietwaardigheid niet.” Naast de tekst staan de Spaanse voetballer Xavi en zijn Italiaanse collega Pirlo afgebeeld.
Lees verder


Geen opmerkingen:

Een reactie posten