dinsdag 16 september 2014

Het gaat langzaam vooruit; maar vooruit gaat het! Fandag SPM Shoeters Den Bosch

Ik als oude grijze man in het Nederlandse Basketball kan, met nu 40 jaar ervaring, vergelijken hoe het 'vroeger' was met nu. En al gaat het langzamer dan wij allemaal zouden willen, en gaat het met enkele stappen vooruit, en dan toch weer een dipje met een stap(-je) terug; zeker als je een stapje achteruit gaat en dan je gedachten eens laat gaan, toch vooruit!!!

Een voorbeeld: veelal gratis toegankelijke 'Fandagen' om het seizoen af te trappen, die zijn er nog niet zolang, en nu is het bij steeds meer clubs een traditie aan het worden. En die worden ook nog eens steeds attractiever, en beter gepromoot.

Zoals ik onderstaande korte clip, waarin Kees Akerboom Jr, die afgelopen seizoen een sublieme streak van achtereenvolgende rake Free Throws had - die duurde vrijwel een heel seizoen, en bleef tegen de 1005 aan hangen voor het hele seizoen -, jou uitdaagt het tegen hem op te nemen:


Kees is trouwens so-wie-so een unieke persoonlijkheid, een geweldige schutter, en daarom ook 'een Topper in het Nederlandse BasketBall'!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten