zaterdag 17 januari 2015

Goede zaak: Human is Aspirant Omroep binnen NPO

Beste Humanleden,
Het is gelukt! Gisteravond maakte staatssecretaris Dekker van OCW bekend dat Human vanaf 2016 als aspirant-omroep deel gaat uitmaken van de publieke omroep. Human is een omroep geworden dankzij uw investering en die van ruim 81.000 (!) geestverwanten.
 
Wij kunnen u niet genoeg bedanken!
 
Graag willen we via deze weg ook onze partners bedanken. Het Humanistisch Verbond, Humanitas, Denkstation Brandstof, Filosofie Magazine en de VPRO; dankzij al hun initiatieven en inzet was deze - nu definitieve - doorstart niet mogelijk geweest.
 
In 2015 zal de Human-programmering zijn zoals u van ons gewend bent. Vanavond kunt u bijvoorbeeld luisteren naar OBA Live (19-20 uur Radio 5). Ook vanavond de tv-uitzending van Medialogica over Russia Today (21.15 uur NPO 2) en de documentaire De Kleine Oorlog van Boer Kok (22.59 uur NPO 2). Aanstaande zondag aflevering 2 van Dus ik Ben met Stine Jensen die er in Israël achter probeert te komen in hoeverre vijandbeelden onze identiteit vormen (19.25 uur NPO 2).
 
Met het uitzicht op het nieuwe Human vanaf 2016 is 2015 vooral ook een ontwikkeljaar. We onderzoeken nieuwe vormen voor onze geestslijpende en blikverruimende programma's en evenementen met diepgang. Dat doen we graag met u. Binnenkort nemen we contact op over het vervolg.

We houden u op de hoogte, tot snel.
 
Met vriendelijke groet, namens Human
 
Bert Janssens​, directeur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten