dinsdag 4 april 2017

BASKETBALL NEDERLAND / AANRADER JEUGD / NEW HEROES DEN BOSCH: 'Derde editie Springcamp op 25 en 26 april in Bossche Maaspoort'

Derde editie Springcamp op 25 en 26 april in Bossche Maaspoort

1 april 2017  (Overgenomen van de NBB-site, origineel   ---  Hier  ---)
Jongens en meisjes van 8 t/m 18 jaar die aan hun basketbalskills willen werken of die op een uitdagende manier willen trainen onder leiding van ervaren trainers, kunnen op dnsdag 25 en woensdag 26 april terecht bij het Springcamp van de Basketball Academy Den Bosch. Bekende basketballnamen als Chris van Dinten, Randolph Lamond, Mitchell Lieveld, Ralf Schilder, Faizal Pasaribu en Peter van Vugt gaan in De Maaspoort aan de slag met de deelnemers aan het Springcamp.
Met de deelname van Mitchell Lieveld, assistent-coach bij eredivisieclub Renes/Binnenland, en Faizal Pasaribu, nu assistent-coach bij landskampioen Lekdetec Bemmel en na dit seizoen hoofdtrainer bij Amazone Utrecht, is er ook volop aandacht is voor jonge vrouwelijke talenten.
Tijdens het Springcamp wordt in groepen gewerkt, ingedeeld naar leeftijd, vaardigheid en positie in het veld. Verder zijn de trainingsvormen onderverdeeld in de categorieën algemene skills en specialisatietrainingen. En worden de talenten getest op hun individuele fysieke prestaties. Ook zijn er competities in diverse basketballdisciplines, waaraan leuke prijzen verbonden zijn.
Klasbak in de dop of net begonnen aan de lange weg naar de top? Iedereen komt volop aan bod in dit tweedaagse Springcamp, dat voor de derde keer gehouden wordt in Den Bosch. Chris van Dinten heeft de algehele leiding van het camp. De 118-voudig international en huidige trainer/coach van de jongens U16-ploegen van Nederland en de Bossche Basketball Academy leidt een trainersstaff, waarvan de leden allen affiniteit en ervaring hebben in het opleiden van jong talent.
De kosten bedragen 82,50 euro, inclusief  een leuk campshirt van supplier Burned. Voor deelnemers aan de Skills Practise-trainingsgroep van de Basketball Academy Den Bosch geldt een gereduceerde toegangsprijs van 67,50 euro. Op beide dagen wordt de deelnemers een goed verzorgde lunch, plus volop fruit en drinken voorgeschoteld. Het Springcamp begint op beide dagen om 9.00 uur en eindigt rond 17.00 uur. Voor de volledigheid: de deelnemers en deelneemsters overnachten thuis. Inschrijven doe je via deze link

Geen opmerkingen:

Een reactie posten