zaterdag 23 april 2022

SHARTIE AART DEKKER / AANRADER #BNXT BASKETBALL / ÓÓK LIVE @ ZIGGO SPORT(19h45 Open Kanaal!): Heroes Den Bosch @ Antwerp Giants; Sportpaleis en 10.000 fans maken zich klaar voor tiende Night of the Giants - “Recordaantal vips verwacht"(GZA)

 


Sportpaleis en 10.000 fans maken zich klaar voor tiende Night of the Giants: “Recordaantal vips verwacht”

Eindelijk! Na twee jaar wachten vanwege de coronapandemie vindt vandaag de tiende Night of the Giants plaats in het Sportpaleis. Een jubileumeditie dus. Minstens 10.000 toeschouwers zullen de tribunes vullen voor de match tegen het Nederlandse Den Bosch. En die steun kunnen Jean-Marc Mwema en co gebruiken, want ze hebben de punten broodnodig.

Patrick Ceulemans

Lees het hele artikel van 'de Gazet van Antwerpen'   ---  Hier  ---

 *

SHARTIE AART DEKKER - AANRADER #BNXT BASKETBALL

ÓÓK LIVE @ ZIGGO SPORT(19h45 Open Kanaal!)

Laten we nu eens zorgen voor Goede Kijkcijfers als mooie Aanloop naar de Play-offs!

Straks in het  Antwerps Sportpaleis​ en Live op Ziggo Sport​: Heroes Den Bosch​ @ Telenet Giants Antwerp​.  Den Bosch waarschijnlijk voor het grootste publiek sinds de Finale van de Nederlandse Basketball Eredivisie Eredivisiebbal Dbl​ in de Leidse Groenoordhallen in het seizoen 1978-1979! Allemaal kijken! Want dan haalt Ziggo hopelijk een groter aantal Live-kijkers dan er liefelijk aanwezig zullen zijn in het Sportpaleis! De wedstrijd is ook een aardige graadmeter voor de nu snel naderende Play-offs om het Nederlandse Kampioenschap, het Belgische Kampioenschap en het Brandnieuwe BNXT League​ Kampioenschap!!  is de wedstrijd ook te volgen/zien via de #BNXT-kanalen:

Natuurlijk is de wedstrijd ook te volgen/zien en/of terug te kijken via de #BNXT-kanalen:

https://www.bnxt.tv/upcoming-live-games 

https://bnxtleague.com/en/newsvideo/

Veel Plezier!

(AD)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten