vrijdag 15 februari 2013

Dunks, Dunks, dunks...

Het is weer de tijd van de All*Star Games; dus is er weer, meer nog dan altijd al het geval is, aandacht voor de kunst van het 'Dunken'.  Omdat we al zoveel gezien hebben, wordt het steeds moeilijker voor de Deelnemers aan 'Dunk Contests' om met iets op de proppen te komen dat nieuw is. En 'Nieuw' (nog spectaculairder!) dat is toch waar iedereen op zit te wachten... 'Niet Nieuw' wordt dan al snel 'Tegenvallend'. Dat is, in de notendop, het probleem van die Dunk Contests.

Maar, en dat geldt zeker voor de jongere lezers, het hoeft niet altijd nieuw te zijn; soms is ook 'Oud' (en bijna vergeten) prachtig en/of spectaculair om te zien. Voor 'ons oudjes' omdat het herinneringen oproept aan mooie, soms vervlogen, tijden, maar ook voor de jongeren omdat zij het gewoon nog nooit eerder hebben gezien...

Onderstaande film (bijna 45min lang!) biedt heel veel van die oude, soms vergeten, dunks (*):

(*) Let op het detail: Terrence Stansbury heeft natuurlijk een stevige link met Nederland. Zijn quotes (rond 19e min.) zijn blijkbaar opgenomen in zijn Rotterdamse periode, dat blijkt uit het logo op zijn sweater..!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten