donderdag 21 november 2013

HELP DE NEDERLANDSE BASKETBALL BOND EN MAAK KANS OP EEN DINERBON TER WAARDE VAN €100!!!

Het afgelopen jaar is er heel erg veel gebeurd en veranderd in het Nederlandse Basketball. Of het allemaal even positief uitwerkt moeten we afwachten, laten we hopen van wel!

Hieronder een verzoekje van iemand die voor Sport1 e.e.a. aan het uitzoeken is. En in ieder geval lijkt het veilig te zeggen dat Sport1 haar positieve bijdrage wel levert op dit moment, met het redden van het Nationaal Team Heren en de MU20, de uitzending van de Heren interlands, het uitzenden van NBA, EuroLeague en nu ook NCAA!!

Dus daarom door mij aanbevolen:

Help de NBB door het invullen van een zeer korte enquête en maak kans op die diner bon van €100!


De enquête neemt niet meer dan 4-5 minuten van uw tijd in beslag en hiermee zorgt u ervoor dat de NBB meer te weten komt over haar sponsoren.

Dit is nodig om ook in de toekomst zekerheid te hebben over onder andere het voortbestaan van het Nederlands Basketball Team, de Dutch Angels en talenten teams!Klik om de link om de enquête te starten: https://www.enquetesmaken.com/s/d9e2ff4Wij bedanken u alvast vriendelijk voor uw tijd en medewerking.De Nederlandse Basketball Bond & haar sponsoren

Het zou mij onwijs helpen als uw leden, site en social media platforms (facebook en twitter) mij hierin kunnen ondersteunen.

Mocht deze email net bij de juiste persoon zijn aangekomen, wilt u dan zo vriendelijk zijn dit naar de juist persoon binnen de club door de sturen?

Bij voorbaat dank.Met sportieve groet,Lars Mulder
Intern Marketing Sport1 Sport1 mini

Geen opmerkingen:

Een reactie posten