donderdag 12 mei 2016

TOERNOOI GRONINGEN / JEUGD - SENIOREN BREEDTE: 3, 4 en 5 juni. Celeritas-Donar

Beste basketballers,
Dit jaar zal de 4e editie van het Pinkstertoernooi van Celeritas-Donar plaatsvinden. Het toernooi zal vanwege de landelijke examens niet tijdens Pinksteren zelf zijn, maar in het weekend van 3, 4 en 5 juni.
Er zullen poules zijn voor mini’s tot en met senioren voor zowel afdeling als landelijke teams. Wil je het seizoen van jouw team op een leuke manier afsluiten of kom je met een team om voor te bereiden voor het volgende seizoen? Het Pinkstertoernooi is in alle omstandigheden een goed toernooi om aan deel te nemen.
Het Pinkstertoernooi is een groot toernooi waar topsport en recreatief basketbal hand in hand gaan. Het toernooi zal een heel weekend duren en biedt ruimte voor vrijwel elke leeftijdscategorie en verschillende niveaus.
Op de vrijdagmiddag is er een toernooi voor de mini’s en vrijdagavond spelen de recreanten. De senioren teams spelen op zaterdagavond. De overige leeftijdscategorieën spelen op zaterdag of zondag. Zodra de poules vol zitten, zal z.s.m. bekend worden gemaakt welke teams op zaterdag en welke teams op zondag spelen.
Voor de volgende leeftijdscategorieën/niveaus biedt het Pinkstertoernooi plaats:
MixU12 afdeling 1 en lager
VU14 afdeling 1 en lager
VU16 afdeling 1 en lager
VU18/20 afdeling 1 en lager
VU20/22 landelijk
Dames Senioren 2e divisie
MU12 2e divisie/afdeling 1
MU14 2e divisie, afdeling 1 en lager
MU16 2e divisie, afdeling 1 en lager
MU18 2e divisie, afdeling 1 en lager
HU20 2e divisie
U20/22 afdeling 1 en lager
Heren senioren 2e divisie, afdeling 1 en lager(alle afdeling klassen)
Elk team zal 4/5 wedstrijden van 25 minuten spelen (uitgezonderd de vrijdag wedstrijden) De inschrijfkosten bedragen €40,- (mini’s €20,-). Wees er snel bij als je met jouw team wilt deel nemen aan het Pinkstertoernooi, de poules zitten ieder jaar vrij snel vol.
Inschrijven kan via basketbal-groningen.nl/pinkstertoernooi-2016/
Hopelijk tot dan in Sporthal Vinkhuizen in Groningen!
Groetjes,
De toernooicommissie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten