zaterdag 18 maart 2017

FANTASY GAME NCAA MARCH MADNESS / STRAKS NBA: Geert Hammink Probeert een 'Beweging' tot stand te brengen onder de Nederlandse Basketball-Liefhebbers...

...en ik ondersteun dat natuurlijk van harte!
LEUKE MANIER OM MARCH MADNESS MEE TE SPELEN!
(en straks ook de NBA playoffs)

Op je telefoon, download FIREFAN
Registreer gratis met code FreeCode12 (belangrijk).

In de app ga naar ‘my leagues’ en ‘join league’.
Zoek de league “64firemadness” – dat is een league die opgezet is door een Nederlander en waar je ook nog een aantal (semi bekende) Nederlanders aantreft. 

In die league ga naar ‘games” en kies de game “FireMadness – GAMES”..
Daar kun je je bracket kiezen.

Het is zo dat je na elke ronde kunt kiezen. Dat betekent dus dat je NIET na een 1e ronde misser er al helemaal uitligt..
Je kunt winnaars kiezen.
Je kunt ook per wedstrijd “pre-game picks” maken (wie wordt topscorer, wie meeste assists, etc), dat helpt met je puntentotaal.
EN als laatste – en dit is UNIEK bij FireFan – je kunt TIJDENS een wedstrijd (die je misschien volgt op TV) LIVE picks doen / vragen beantwoorden voor nog meer punten.

De ‘League’ houdt puntentotaal  bij, rangschikt onder “leaders” en je kunt met elkaar chatten – aanmoedigen – en natuurlijk jezelf op de borst slaan omdat je 1e staat (of boven iemand anders).

Je hebt ‘tokens’ nodig om wedstrijden LIVE mee te spelen. Deze tokens kun je verzamelen door de reklames te bekijken onder “get more tokens” en “watch / earn”. Max 6 ads a 30 seconden = 6 tokens per dag..

GOED, jullie hebben de eerste ronde gemist.. Maakt niet uit, join anyway..
NODIG ZOVEEL MOGELIJK Nederlandse mensen/spelers uit met die code “FreeCode12”!!

Deze March Madness League is een soort van trial competitie..
Dadelijk met de NBA playoffs zetten we weer zo’n league op en gaan we met alle Nederlanders samen een competitie opzetten. Dat is over een maandje.. Tegen die tijd zijn er ook prijzen te winnen (schat ik )...

Geert Hammink,
Aart Dekker

Geen opmerkingen:

Een reactie posten