vrijdag 17 maart 2017

NBB / ORGANISATIE LIJN TOPSPORT: 'Patrick Kathmann aangesteld als Projectmanager Topsport'

Overgenomen van de NBB-site Basketball.nl

Veranderingen in managementlijn topsport

16 maart 2017 16:35:00
Puck van Hasselt, teammanager en accountmanager van het CTO Amsterdam vrouwenbasketball programma maakt de overstap naar de Nederlandse Roei Bond. Naast de nieuwe uitdaging van Van Hasselt, gaat Patrick Kathmann aan de slag als Projectmanager Topsport. 
Puck van Hasselt vertrekt naar Koninklijke Nederlandsche Roei Bond
Puck van Hasselt stopt als teammanager en accountmanager van het CTO Amsterdam vrouwenbasketball programma, het door NOC*NSF ondersteunde nationale opleidingsprogramma van de Nederlandse Basketball Bond. Van Hasselt verruilt na vijf jaar het CTO Amsterdam vrouwenbasketball programma voor de KNRB, waar ze vanaf 1 mei aan de slag gaat als manager van de nationale roeiselectie.
“Na vijf fantastisch jaren ga ik afscheid nemen van het Nederlandse vrouwenbasketball. Voor mij is het een geweldige ervaring geweest om gedurende deze vijf jaar met de beste talenten en coaches van Nederland te mogen werken. In de aankomende zes weken zal ik in overleg met de NBB en CTO Amsterdam zorgen voor een goede afronding en overdracht van mijn werkzaamheden.”
CTO Amsterdam en de Nederlandse Basketball Bond bedanken Puck voor haar inzet en bewezen diensten en wensen haar veel succes met haar nieuwe uitdaging. De NBB en CTO Amsterdam zijn bezig met de aanstelling van een opvolger van Puck. De werkzaamheden als accountmanager zullen vanaf 1 mei vooralsnog worden opgevangen binnen de CTO Amsterdam organisatie.
Patrick Kathmann aangesteld als Projectmanager Topsport
De Nederlandse Basketball Bond heeft Patrick Kathmann aangesteld als Projectmanager Topsport. Kathmann heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan als teammanager van de Orange Angels, daarnaast kent Kathmann ook buiten het basketball zijn wegen in de (top)sportwereld.
Kathmann zal organisatorische ondersteuning bieden voor de nationale jeugdselecties bij de mannen en vrouwen en het Nederlands Vrouwenteam. Om de continuïteit van werkzaamheden te waarborgen, zal Kathmann, waar nodig, ook als teammanager ondersteuning bieden binnen het CTO Amsterdam vrouwenbasketball programma.
Technisch Directeur a.i. Krijn de Schutter is enthousiast over de nieuwe samenwerking met Kathmann. "Patrick brengt enorm veel kennis en ervaring met zich mee. Voor zowel de nationale teams als voor het CTO Amsterdam vrouwenbasketball programma staat er een stevig organisatorisch fundament. Samen met de basketball technische aanvullingen binnen de staff kunnen we gaan bouwen aan ons doel: internationaal succes. Ik wil Puck bedanken voor haar inzet de afgelopen vijf jaar en haar veel succes wensen met deze nieuwe uitdaging."

Kathmann als teammanager bij de Orange Angels (links op foto).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten