maandag 5 februari 2018

ULTRA-SHARTIE COLUMNIST AART DEKKER / NFL SUPERBOWL / TEGELTJESWIJSHEID: 'In het Football zijn de Spelers Nummers, in het Basketball maken de Spelers Nummers!' / COLUMN MARNIX LAMERS / MEEDOEN AAN DEBAT / REGAEER!!!

Ik had het veel te druk om urenlang (Live) naar de Super Bowl 2018 uitzending te kijken. Ik had wel de TV (om de hoek) aanstaan. Ik pikte er genoeg van mee om te horen dat wat(de beelden die ik miste) ik miste, ook echt betekenden dat ik wat Miste...

Maar, a la..!

Maar mijn denken werd er wel door gestimuleerd en toen kwam ik op de volgende gedachte, dus getriggerd door Live NFL Football, en het nog verse Debat dat Marnix Lamers startte met zijn Tweede iBasketball Column, en waar ik op reageerde met ---  deze Reactie  ---; en dat leverde de volgende Tegeltjeswijsheid op:

'In het Football zijn de Spelers Nummers, in het Basketball maken de Spelers Nummers!'

Nummers als '23', wie maakte dat Nummer ook alweer een Entiteit op zichzelf?!?Maar er zijn er natuurlijk legio, hiernaast een aardige collectie..

Numbers Matter!'

Het Super Bowl 2018 Logo kwam ook nog heel anders naar me terug. Maar die vondst had ik al eerder gedaan, en het frappeerde me dat het Logo vrijwel die vondst weergaf 'L'll n'.....maar dat blijft nog even een verrassinkje; binnenkort in dit theater...op deze Blog dus. Wil je het niet missen? Geef me dan een +1 op mijn Google-Blog, de knop is te vinden in de Rechterkolom van deze Blog, bij mijn 'Badge'.

AART DEKKER

2 opmerkingen:

  1. Prachtige sport, na de NBA is NFL mijn favoriet. Mooi schaakspel, slimme puntentelling. De Superbowl 2018 was een mooie editie.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zie het spectakel Jaan, maar na Basketball is toch Volleyball mijn next best Teamsport...

    BeantwoordenVerwijderen