donderdag 22 februari 2018

WAAR VIND IK HET ORANGE LIONS EQUIVALENT VAN DIT BERICHT?

Belgian Lions @Sarajevo

Vooraleer de Belgian Lions het vliegtuig opstapten richting Sarajevo, met een tussenstop in de Oostenrijkse hoofdstad Wenen, was er op Brussels Airport nog een ontmoeting met Joachim Gérard. De rolstoeltennisser die op de Paralymische Spelen in Rio 2016 de bronzen medaille won en in 2015 zegevierde op de Masters.
Op de luchthaven van de Bosnische hoofdstad Sarajevo werden de Belgian Lions opgewacht door Damir Krupalija. Krupalija, momenteel general manager van Bosna Sarajevo,  was ploegmaat bij Spirou Charleroi van sports manager Jacques Stas en kapitein Jonathan Tabu.
De selectie van veertien van bondscoach Eddy Casteels nam zijn intrek in het mooie Malak Regency hotel.  Aan het hotel is een prachtige zaal en fitness. De Belgian Lions kunnen zich dan ook in ideale omstandigheden voorbereiden op de WK-kwalificatiewedstrijden van vrijdag tegen Bosnië en zondag in Frankrijk. Maandagavond werden Pierre-Antoine Gillet en zijn ploegmaats al onder handen genomen door fysical trainer Gauthier Nicaise.   #Basketbelgium  #RoadtoWC

Geen opmerkingen:

Een reactie posten