vrijdag 7 september 2018

ONDERWIJSSTAKING 12 SEPT 2018 / HOE MEER ZIELEN HOE MEER VUIST / MAAR WAT TE DOEN MET DE KIDS? Bij Paagman in Delft: Workshop 'Life hacks voor kids'

Life hacks voor kids

Workshop
Woensdag 12 september 2018 11:00 en 13:00 uur

Paagman vestiging Delft

Toegang gratis, graag aanmelden 
Woensdag 12 september 2018 zijn Raymond Krul en Jasmijn Stegeman bij Paagman, vestiging Delft (Choorstraat 1) te gast om twee workshops te geven: één om 11:00 uur en één om 13:00 uur. Zij zullen je de beste tips, tricks en hacks uit hun boek Life hacks voor kids leren. Aansluitend zullen zij signeren.
Life hacks voor kids
Je kent ze wel van YouTube: life hacks. Geheime trucs en creatieve ideeën die het leven een stuk makkelijker maken. Krijg bijvoorbeeld betere wifi met behulp van aluminiumfolie, poets je sneakers met tandpasta of maak een kapstok van een oude tennisbal. Nu verzameld in één handig boek, om meteen mee aan de slag te gaan!

De workshop
Tijdens de workshop zullen Raymond en Jasmijn met de deelnemers brainstormen wat een life hack nou precies is, samen nieuwe life hacks bedenken en uiteraard de beste life hacks uit hun boek demonstreren. Met een ui een telefoonoplader maken, van je mobiel een speaker maken of beter huiswerk maken? Met de Life hacks voor kids kan het allemaal!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten