donderdag 2 september 2010

'Rechtse Schreeuwers' zijn Koekenbakkers

Ik schreef er al eerder over: we zitten in een tijdperk waarin 'Rechtse Schreeuwers', na een tijd waarin zij en hun geestverwanten, middels het in zwang zijne Neo-conservatisme en Neo-liberalisme, decennia lang de toon zetten en de samenleving (en de georganiseerde solidariteit) hebben afgebroken, zichzelf nu zo sterk wanen dat ze alles kunnen maken, alles kunnen roepen, en met niets en niemand meer rekening hoeven te houden.

Door de banken- / financiële- / en nu dus economische-crisis weten wij, veel mensen maar lang niet iedereen is daar al van doordrongen, allang dat dit tijdperk zijn einde nadert, en dat de slinger weldra zijn keerpunt bereikt zal hebben. Daarna zal deze langdurig de andere kant op gaan zwaaien en dan worden 'we' dus weer socialer, meer solidaird, gaan/moeten we wel groener gaan denken etc. etc.

Na een tijd waarin dus 'Rechtsen' aan de touwtjes trokken die tenminste nog iets voor elkaar kregen, zijn dus nu de wat minder met intelligentie, verstand en capaciteiten bedeelde 'rechtsen' aan zet, tenminste dat denken ze, of moet ik zeggen (w.b.t. Nederland tenminste) 'dachten' ze.

Want 'Rechtse Schreeuwers' zijn het: de Arend Jan Boekenlullen, de Mark Fluttes, en de Geerd Wildebeesten, de Donnerwetters, de Verhagens, en de Klinkhamers, etc. etc, en al hun kornuiten, hun 'Brothers in Crime'.

Flutte riep "...dat er voor 1 juli een kabinet op het border zou staan; Rutte-1". Gisteren was er al een rechtse grapjas die zei: "...het kan nog steeds, hij heeft nog steeds gelijk; hij bedoelde 1 juli 2011...". Haha, haha...

Ze vergissen zich, want het zijn allemaal 'Koekenbakkers', ze kunnen er niets van en ze overspelen, uiteindelijk, hun hand!

Koekenbakkers...hun rol is bijna uitgespeeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten