zaterdag 8 augustus 2015

NIEUWS / OnuohaJEUGDBASKETBALL / NBB: Nigel Onuoha door Blessure Uitgeschakeld op EK MU16B

Overgenomen van de NBB-site   ---  basketball.nl  --- :

Nigel Onuoha uitgeschakeld voor restant EK Orange Lions MU16

8 augustus 2015 08:58:09
Sterspeler van de Orange Lions MU16, Naigel Onuoha, is voor de rest van het EK-B in Bulgarije uitgeschakeld met een knieblessure. De 16-jarige small forward zal in Nederland verder onderzocht worden.
Zijn blessure ontstond in het tweede groepsduel gisteren tegen Oostenrijk, dat riant met 84-58 werd gewonnen. Al na enkele minuten kwam Onuoha in een ongelukkige scrimmage van twee Oostenrijkers terecht en raakte hij geblesseerd. Waar bondscoach Michael Schuurs gisteren nog goede hoop had, bleek uit de MRI-scan daarna dat de schade aan de knie dusdanig is, dat specifiek onderzoek in Nederland noodzakelijk is.
Onuoha was in het verloren openingsduel van Nederland tegen Slovenië één van de smaakmakers, maar moet dus helaas gaan toekijken hoe zijn teamgenoten zonder hem verder moeten. Lang treuren kunnen de Lions niet, want vanmiddag om 16.00 uur (15.00 Nederlandse tijd) mogen ze alweer aan de bak tegen Ierland.


Overigens was er over dezelfde wedstrijd ook nog positief nieuws: Nederland won van Oostenrijk, lees het bericht   ---  Hier  ---

En inmiddels werd ook de derde wedstrijd tegen Ierland gewonnen, stats en meer   ---  Hier  ---Geen opmerkingen:

Een reactie posten