vrijdag 14 augustus 2015

ORANJE BASKETBALL / EUROBASKET 2015 / NIEUWS: Laatste Oefenwedstrijden in Eigen Land voor Orange Lions

Hieronder de uitnodiging van NMT / Oranje Basketball Mannen om de Orange Lions te komen zien spelen:


Een van de schaarse mogelijkheden Henk Norel in Nederland te zien spelen!


Voor het eerst in 25 jaar heeft het Nederlands Mannen Basketball Team, de Orange Lions, zich het afgelopen jaar weten te plaatsen voor het EK Basketball! Dit is een historische prestatie van deze lange mannen. Voor de Orange Lions spelen de wedstrijden van het EK zich af in Zagreb, Kroatië. Vanaf 1 juli zijn zij zich hier al op aan het voorbereiden. Zware trainingen worden opgevolgd door nog zwaardere trainingen en een oefenprogramma van maar liefst 15 wedstrijden!

De eerste thuiswedstrijd in Rotterdam is gisteren gewonnen. Dat beloofd veel goeds voor de Kia Autohaag Zeeuw Classic. Op vrijdag 14 augustus en zondag 16 augustus nemen de Orange Lions het op tegen respectievelijk Groot Brittannië en Portugal in de 5 Meihal te Leiden. Op 15 augustus spelen Groot Brittannië en Portugal tegen elkaar. De wedstrijden op vrijdag en zaterdag starten om 20 uur en op zondag wordt er om 16 uur gespeeld.

Ga nu dus snel naar www.oranjebasketball.com/tickets en bestel je tickets voor deze wedstrijden! Iedere bezoeker ontvangt een speciaal Orange Lions t-shirt.

Voor alle bezoekers van de wedstrijden; U kunt uw auto parkeren in de garage van de AH XL en de Luifelbaan. Deze zijn vrijdagavond tot 00:30 uur geopend en zondagavond tot 22:00 uur.


Wij zien u graag dit weekend!

Met vriendelijke groet,

Stichting NMT
En dat geldt natuurlijk ook voor Charlon Kloof

Geen opmerkingen:

Een reactie posten