donderdag 24 september 2015

DONAR GRONINGEN / NIEUWS / DBL: Technisch Expert Jansen is komend seizoen Partner bij Donar


Persbericht: Groningen,  24 september 2015

Donar heeft met Technisch Expert Jansen een nieuwe Partner voor het seizoen 2015-2016.

Technisch Expert Jansen uit Uithuizen is voor komend seizoen Partner van Donar.
De overeenkomst is getekend voor een periode van één jaar met de mogelijkheid om de samenwerking met 2 jaar te verlengen. Met het Partnership blijft Technisch Expert Jansen zichtbaar als sponsor met o.a. een vloersticker in de middencirkel. Daarnaast zal op elke toegangskaart Technisch Expert Jansen zichtbaar zijn als ticketsponsor.

Directeur en eigenaar Henk Jansen over de Partnership bij Donar: “Na het vorig seizoen de shirtsponsor te zijn geweest vonden wij het passend hieraan een vervolg te geven.
De shirtsponsoring heeft ons erg veel positieve exposure opgeleverd. Zeker door de winst in de bekerfinale en de deelname aan de finale van de Play Offs. Voor dit seizoen hebben we gekozen om Partner te worden om zodoende de positieve flow van het afgelopen seizoen door te zetten. Samen met Peter van der Molen hebben we voor een aantal uitingen gekozen welke bij ons passen. Wij zijn dan ook zeer content met de samenwerking en de prettige contacten binnen de club.”

Peter van der Molen, commercieel manager van Donar “Wij zijn erg blij en trots met deze overeenkomst. Het is voor ons een verlenging van de huidige samenwerking waarbij we nu officieel Technisch Expert Jansen als Partner aan de club verbinden. Het contract is voor een periode van één jaar met de mogelijkheid tot verlenging van twee seizoenen.

Technisch Expert Jansen is een installatiebedrijf uit Uithuizen en dat zich in toenemende mate bezig houdt met duurzame energie zoals  zonnepanelen, service en onderhoud van installaties en cv ketels, het leveren en plaatsen van cv ketels en installatiewerken voor particulieren, aannemers, bedrijven en woningstichtingen. Het bedrijf bestaat al vanaf 1945 en groeit nog steeds. Technisch Expert Jansen krijgt momenteel veel opdrachten binnen via de NAM compensatieregeling omdat haar aanbod goed aansluit op de vraag.

Maak verder kennis met Technisch Expert Jansen via http://www.technischcentrumjansen.nl/


Foto: Peter van der Molen (Commercieel Manager Donar) - links
 Henk Jansen (Directeur / Eigenaar Technisch Expert Jansen) - rechts




Geen opmerkingen:

Een reactie posten