dinsdag 25 december 2018

DBL NIEUWS / NEW HEROES BASKETBALL DEN BOSCH: 'New Heroes Haalt met Darrell Davis Versterking op G/F' / TRY-OUT CONTRACT / SPELER / DAYTON UNIVERSITY /


 Darrell Davis -een all-round Guard/Forward bij de Dayton University Flyers opgeleid, krijgt een kans om zich bij New Heroes te bewijzen  (Foto van   --- Hier  ---)
Bericht overgenomen van de DBL-site, origineel bericht   ---  Hier  ---

New Heroes haalt versterking


DEN BOSCH, 24 december 2018 - New Heroes Den Bosch versterkt zich per direct met Darrell Davis. De 1.96 meter lange Amerikaan sluit zich op basis van een ‘try-out’ contract aan bij de selectie van coach Ivica Skelin. Davis is inzetbaar op de 2- en 3-positie.
 


De uit Detroit afkomstige Davis staat bekend om zijn goede driepuntschot. Zo schoot hij in zijn ‘senior year’ voor de Dayton Flyers 38,1%.van zijn ‘drietjes’ raak. Ook zijn statistiek wat betreft vrijeworpen mag er met 87,5% zeker zijn.

Ivica Skelin kijkt uit naar de samenwerking met de Amerikaan: “Darrell is een speler die ‘wapens’ toevoegt aan het team. Hij is een uitstekende scorer en heeft bewezen er te staan wanneer zijn team hem nodig heeft. Het onderlinge contact is erg goed en we halen een echte professional naar Den Bosch. Hij heeft in Hongarije een valste start van zijn carrière gehad, maar ik ben er zeker van dat we veel plezier aan hem gaan beleven.”

De shooting guard kan niet wachten om naar Den Bosch af te reizen: “Dat ik bij een topclub als New Heroes nu écht de kans krijg om mij in Europa te laten zien, stemt mij trots. Ik ben mij ervan bewust dat ik mij direct zal moeten bewijzen om het contract te verdienen. Ik ben ervan overtuigd dat dit gaat lukken en dat we samen gaan vlammen in de play-offs en in de strijd om de beker.”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten