dinsdag 4 december 2018

NET OP RADIO1 / INTERVIEW DIGGY DEX BIJ KUNSTSTOF / MUZIEK / DICHTER TAALKUNSTENAAR: Diggy Dex - 'Liever' ft. Stef Bos & '...Dans de Zon op...'


Diggy Dex - Liever ft. Stef Bos (Official Video)


Gepubliceerd op 20 mei 2014
Liever' is afkomstig van Diggy Dex' nieuwe album 'Do It Yourself' en doet een amoureuze betuiging aan een dame vermoeden, maar gaat in werkelijkheid over de hernieuwde liefde voor het podium. Diggy Dex: "Ik was de lol in het optreden en in het maken van muziek een tijdje kwijt. Dat hoor je ook terug op het album en zeker ook in dit nummer." Stef Bos vult aan: "Ik was erg onder de indruk van de remix die Diggy Dex ooit eens zes jaar geleden maakte van 'Is Dit Nu Later'. Door omstandigheden kwam het er toen niet van, maar we hebben altijd contact gehouden en nu ligt dit prachtige resultaat er." De videoclip is gemaakt door Plural Wave. 
Muziek: Diggy Dex, Stef Bos & Wesley Nuis 
Tekst: Diggy Dex & Stef Bos Mixing: M. Tegelaar @ Pelican Productions 
Verkrijgbaar via 

*

Luister terug

De Nederlandse rapper en songwriter Koen Jansen is bekend onder de artiestennaam Diggy Dex. De rapper scoorde platina hits met JW Roy (Treur Niet) en Ali B (Ik Huil Alleen Bij Jou). Nu is zijn zesde album uit: Karavaan. De richting voor Karavaan lag dichtbij: thuis en onderweg. Thuis is er zijn familie, onderweg is er de band waarmee hij de afgelopen jaren talloze kilometers aflegde om zijn muziek te delen. 

Presentatie: Winfried Baijens


**

Diggy Dex - De Zon Op

 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten