dinsdag 12 februari 2019

VK-SPORT COLUMNIST WILLEM VISSERS: "...nul procent kans dat Ajax de Champions League wint..." / VOETBAL / AJAX / TEN HAG /

Afbeelding van 'voetbalzone.nl':  De Ligt wil Ajax alleen verlaten na winnen van prijs: ‘Dit seizoen niet anders

CITAAT(Volkskrant Sport, Columnist Willem Vissers, 10 februari 2019, 'Ajax valt straks uit elkaar en de trainer zal mogelijk verdwijnen'):

"Ik vroeg in het begin van dit seizoen geregeld aan trainer Erik ten Hag hoe het mogelijk is dat hij al die voetballers met elkaar laat voetballen. Al die ‘spelmakers’: Ziyech, De Jong, Schöne, Tadic, mannen die de bal in de voeten willen en houden van mooi voetbal, wat dat ook moge zijn. Ten Hag zei dat het kon en hij is de trainer, hij zal het wel weten. Zolang de zon scheen heb ik als liefhebber genoten van mooi voetbal, maar sinds de Ajacieden met Shrek op de foto gingen tijdens het trainingskamp in Florida lijkt het alsof alle kracht, overtuiging en saamhorigheid zijn verdwenen."

&

"Wie weet, bieden de jongens aardig partij aan de Spaanse recordkampioen, als de kijker maar beseft dat het in zekere zin allemaal voor de bühne is, want laten we eerlijk zijn: er is nul procent kans dat Ajax de Champions League wint. Echt nul procent."


&


"Hulpeloze indruk
De heilige graal is het landskampioenschap, zei directeur Edwin van der Sar zaterdag in de Volkskrant. Ja, dat is zo misschien voor supporters of voor hemzelf, maar de spelers vinden dat blijkbaar helemaal niet."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten