woensdag 9 januari 2013

Pau Gasol NBA Highligtfilm

Volgens Mart Smeets, een tijdje geleden, een van de beste drie spelers in de NBA. Daar ben ik het niet helemaal mee eens, maar 'Pau' is zeker in van de meest begiftigde spelers ter wereld, en een wereldtopper is 'ie ook (nog steeds, zelfs nu het bij en met de Lakers ff wat minder gaat!).

Het onderstaande filmpje is mooi, maar onder de titel 'Road to Glory' had ik geen NBA Highligtfilm verwacht, maar juist een overzicht van hem als Jeugdspeler (hij werd toen o.a. Wereldkampioen!), en zijn jonge jaren als speler in het Spaanse Clubbasketball. Niets van dit alles in deze clip, de maker is dus een beetje eenzijdig in zijn/haar interesse...

Neemt niet weg dat het prachtige beelden zijn van een fantastische speler, die -dat moet ook gezegd worden-, waarschijnlijk nog niet eens 'alles eruit heeft gehaald tot dit moment'; zo kon hij als jonge speler verschrikkelijk 'whinen' (zeuren), en is hij zeker geen voorbeeld van een speler die keihard is voor zichzelf (en anderen) een kwaliteit die jongere broer Marc nu juist wel in ruime mate bezit...maar desalniettemin, een fantastische speler. Geniet!Het laatste 'trade-nieuws' rond Pau Gasol:
Enhanced by Zemanta

Geen opmerkingen:

Een reactie posten