zondag 11 oktober 2015

AANRADER / NIEUWS / USA BASKETBALL / EVENT: Harlem Globetrotters weer naar Nederland voor Jubileumjaar - Bestaan 90 Jaar!!

Ik ben er zelf nu inmiddels zo vaak geweest - dit jaar zelfs nog - dat ik denk ik zelf een keertje pas...maar tegelijk heb ik weer kunnen zien dat het voor mensen die er nog nooit naartoe zijn geweest - en natuurlijk voor 'de Kids' nog steeds heel erg leuk is om eens te beleven! Voor die mensen dus: The Harlem Globetrotters zijn - nog steeds - een Aanrader!

Harlem Globetrotters met 90 Years Tour naar Nederland

7 oktober 2015 08:47:41
De Harlem Globetrotters bestaan 90 jaar en geven in 2016 maar liefst twee spectaculaire basketballshows in Nederland. Op 29 maart treden ze aan in de Maaspoort Sports & Events in Den Bosch en een dag later kunnen de liefhebbers in Sporthallen Zuid in Amsterdam genieten van de technische hoogstandjes van de Globetrotters. De kaartverkoop start vrijdag 9 oktober om 10.00 uur via Ticketmaster. 
Al 90 jaar een begrip
Al sinds de oprichting in 1926 spreekt de unieke performance van de Harlem Globetrotters overal ter wereld tot ieders verbeelding. Zelfs bij Paus Franciscus is Amerika’s bekendste basketballteam niet onopgemerkt gebleven. Eerder dit jaar, tijdens een audiëntie op het Sint-Pietersplein mochten enkele basketballers van de Harlem Globetrotters de paus ontmoeten om hem een erelidmaatschap aan te bieden. Onder toeziend oog van ruim vijftigduizend belangstellenden overhandigden ze een ingelijst basketbalshirt met daarop de naam van de paus en het rugnummer 90, omdat het basketballgezelschap uit New York dit jaar negentig jaar bestaat.
Vermakelijke basketbalshow voor het hele gezin
De 90 Years Tour waarmee de Harlem Globetrotters naar Nederland komen, biedt familie-entertainment van het hoogste niveau. Door hun technische vaardigheden te combineren met verrassende showelementen weten de Globetrotters jong en oud keer op keer te boeien. Ook toeschouwers worden actief betrokken in het spektakel.
In 2013 stonden de getalenteerde balkunstenaars al eens in Maaspoort Sports & Events en de Sporthallen Zuid. Amsterdam verkocht toen uit en ook in Den Bosch waren de tribunes tot de nok toe gevuld. Ga voor meer informatie over de Harlem Globetrotters naar hun website. www.harlemglobetrotters.com
29.03.2016 Maaspoort Sports & Events, Den Bosch
Tickets: vanaf € 26,50 exclusief servicekosten
Verkoop vanaf 09.10.2015 om 10:00 via: www.ticketmaster.nl.
30.03.2016 Sporthallen Zuid, Amsterdam
Tickets: vanaf € 26,50 exclusief servicekosten
Verkoop vanaf 09.10.2015 om 10:00 via: www.ticketmaster.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten