donderdag 29 november 2018

7 JAAR GELEDEN / VERJAARDAG AART DEKKER / AVICII'S EERSTE HIT 'LEVELS' / St4R / ZAPP-SPORT SWISH: Er kan een hoop gebeuen in 7 jaar.... / SHARTIE COLUMNIST AART DEKKER /




Avicii - Levels





SHARTIE AART DEKKER: Wat kan er veel gebeuren in 7 jaar tijd!

Ik heb een behoorlijk goed muzikaal geheugen maar ben in eerste instantie minder goed in het oppikken van namen en titels die ik alleen maar -bijvoorbeeld op de Radio- voorbij hoor komen.

Of ik een Song/Nummer goed vind, weet ik vaak al na enkele akkoorden, maar voordat ik er dan een naam van de Artiest en/of een Titel bij weet, dat kan meerdere malen mezelf dwingen goed op te letten bij het afkondigen van een gespeeld stukje muziek duren.

Zo ook bij de muziek van AVICII...

Alleen kwam daarbij dat de Serie 'Swish' van Zappsport, waarin een Jeugd-3X3-team van Straatbasketball-vereniging St4R -dat ik toch min of meer een voortzetting van wat mijn generatie met BV TTD en Stg. PHBB in Den Haag begonnen waren, door en voor de volgende generatie, Erik Duin c.s., zag- gedurende ik geloof acht afleveringen van drie, vier minuten, werd gevolgd, muziek van AVICII als Tune gebruikte...toen was de naam van de Artiest -het Fenomeen AVICII- snel genoeg in mijn geheugen gebrand....

Hij brak door -heb ik begrepen- met 'Levels', en wel rond mijn verjaardag 7 jaar geleden, en nu is hij dus al een tijdje dood...gevoelsmatig zou dat langer geleden moeten zijn; er kan dus veel gebeuren in zeven jaar....VEEL TEVEEL...heb ik inmiddels privé ook op andere wijze ondervonden..! Terwijl ik ook steeds vaker gewaarwordingen heb waarbij juist het snel vervliegen van de tijd zich opdringt; "Is dat al drie, vier, vijf jaar geleden (of langer) Joh?!? Dat KAN toch NIET...!?!"

Zo'n gevoel dus...

AART DEKKER

Geen opmerkingen:

Een reactie posten