woensdag 10 augustus 2022

AANRADER! / DE ZOMER VAN 2022 BIEDT OUDERWETS UNIEKE MOGELIJKHEDEN VOOR DE ECHTE BASKETBALL-LIEFHEBBER! (1) Orange Lions vs. Duitsland - TopSportCentrum Almere - vrijdag 12 augustus 19h00 / SHARTIE AART DEKKER / TICKETS /

 

SHARTIE AART DEKKER - AANRADER ORANGE LIONS!

DE ZOMER VAN 2022 BIEDT OUDERWETS UNIEKE MOGELIJKHEDEN VOOR DE ECHTE BASKETBALL-LIEFHEBBER! (1) 

Orange Lions vs. Duitsland  

TopSportCentrum Almere

vrijdag 12 augustus 19h00

Laten we wel wezen; een zomer zoals deze zullen weinig Echte Nederlandse Basketball Liefhebbers onder de leeftijd van 50-55 aan den lijve beleefd hebben. Zo lang is het geleden dat de Orange Lions een programma als dat van deze zomer hebben gespeeld!

Even los van hoe onze mannen het (gaan) doen al is het uniek dat we in tijdsbestek van weken tegenstanders als Italië, Duitsland en Spanje in eigen land kunnen zien spelen.

Ik kan dan ook alleen maar iedereen aanraden om deze unieke kans met beide handen aan te pakken, en er  - zo mogelijk in levende lijve -  bij te zijn en deze wedstrijden op welke wijze dan ook te beleven.

Mocht naar Almere komen er niet inzitten, dan is er nog de mogelijkheid om voor slechts Euro 1,99 via de Live-stream van de NBB de wedstrijd toch mee te maken:   ---  Hier  --- (https://nbb.bytomorrow.nl/en)

Als je het mij vraagt: 

Mag je NIET Missen!

(AD)

*

Tickets   ---  Hier  ---

Tickets interlands Orange Lions

Orange Lions - Duitsland

Op 12 augustus 2022 speelt Nederland tegen Duitsland een oefeninterland in aanloop naar het EK wat in september gespeeld gaat worden. Steun onze mannen in augustus in het Topsportcentrum Almere!

Tip-off: 19.00u
Deuren open: 18.00u
Datum: Vrijdag 12 augustus
Locatie: Topsportcentrum Almere

Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar!

Groepstickets

Ga gezellig samen met jouw team/club naar de Orange Lions! Bij aankoop van 10 of meer tickets, ontvang je namelijk 10% korting op je aankoop. Voor groepstickets kunt u een mail sturen naar events@basketball.nl , geef hierbij het volgende aan:

  1. Aantal kindertickets (t/m 12 jaar) en volwassenen tickets (vanaf 13 jaar);
  2. Gewenste vak waar u tickets voor zou willen hebben;

Na ontvangst van de mail, ontvang je vanuit ons een betaallink om het bedrag waarin de korting is verwerkt over te maken. Zodra het bedrag is overgemaakt, sturen wij de tickets per e-mail naar je op.


Plattegrond Topsportcentrum Almere

Plattegrond Topsportcentrum Almere

Vakken Topsportcentrum Almere

U koopt een kaartje voor een vak, mocht u dus voorkeur hebben aan een bepaalde plaats binnen het vak dan adviseren wij u om vroegtijdig aanwezig te zijn. De deuren gaan een uur voor de wedstrijd open. De vakverdeling is als volgt:

Vak A: achter de bank van de tegenstander
Vak B: VIP
Vak C: achter de bank van de Orange Lions
Vak D & F: Kopse kanten (niet te koop)
Vak E: Lange zijde, tevens het vak voor bezoekers in een rolstoel

VIP arrangement

Een VIP arrangement bestaat uit de volgende onderdelen:

  1. VIP stoel
  2. Toegang tot de business lounge. Hier kunt u genieten van een diner voorafgaand aan de wedstrijd (inloop vanaf 17.30 uur) en een open bar die tot een half uur na de wedstrijd is geopend.

VIP stoel

Naast een VIP arrangement kunt ook kiezen voor een VIP ticket, u geniet dan van de wedstrijd in een comfortabele VIP stoel. U krijgt hierbij geen toegang tot de business lounge.

Mocht u verder nog vragen hebben over de wedstrijd, dan zijn wij bereikbaar via events@basketball.nl.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten