vrijdag 22 december 2017

NIET BLIJ MET ZIGGO: Ziggo F1lm - Ziggo - ZiggoSport Totaal

Hieronder een aantal reacties die ik probeerde op de Facebook-pagina van Ziggo-Sport1-Film1

Versie-laatst:


W.t.f *&^%#!! Ziggo-F1lm,


sturen jullie me een Serietest, vul ik die helemaal in krijg ik een '404...Sorry die pagina kunnen we niet vinden' Dat doet jullie imago bij mij Ziggo Zakelijk geen goed. 

Vriendelijke groeten, 
Aart Dekker

Daarvoor probeerde ik:

Poging-1:
Beste Zigo/Film1, als jullie een aanspraak maken op mijn schaarse tijd en energie, dan moeten jullie niet na; het afschaffen van de papieren programmagids, het danig verslechteren van het toch al niet bijster bijwerken van de EPG, het afschaffen van mijn Film1-favoriet 'Sundance' en het decimeren van het aanbod aan films op de resterende Film1-kanalen, ook nog eens een Serietest sturen waarbij ik na het helemaal invullen van die test een '404...Sorry die pagina kunnen we niet vinden geven. Dat doet verder afbreuk aan het bij de overstap naar Ziggo Zakelijk aanvankelijk zeer positieve imago dat Ziggo bij mij had. En dan heb ik het nog niet over het wispelturige uitzendbeleid rond het Nederlandse en Internationale Basketball, de andere trigger voor mij om over te stappen naar Ziggo Zakelijk. Vriendelijke groeten, Aart Dekker


Daarvoor probeerde ik: Poging-2, Kortere versie:
Beste Zigo/Film1, als jullie een aanspraak maken op mijn schaarse tijd en energie, dan moeten jullie niet na; het afschaffen van de papieren programmagids, en....en...en..., mij ook nog eens een Serietest sturen waarbij ik na het helemaal invullen van die test een '404...Sorry die pagina kunnen we niet vinden geven. Dat doet verder afbreuk aan het bij de overstap naar Ziggo Zakelijk aanvankelijk zeer positieve imago dat Ziggo bij mij had. En dan heb ik het nog niet over het wispelturige uitzendbeleid rond het Nederlandse en Internationale Basketball, de andere trigger voor mij om over te stappen naar Ziggo Zakelijk. Vriendelijke groeten, Aart Dekker

Dus ik krijg een email met een 'Series-Test', neem de moeite hem in te vullen, krijg een '404', ga naar Facebook; probeer daar: 1x, 2x, 3x iets te posten. Daar krijg ik dan 3x:

Onvoldoende toestemming, Je bent niet gemachtigd om deze handeling op de opgegeven pagina uit te voeren.

Ziggo: ik heb al genoeg aan mijn hoofd; als je iets doet, doe het dan goed!

Ik neem de moeite jullie iets van kritiek te leveren, onder het Motto: 'Kritiek is Gratis Advies' en wat mijn lezers van mij gewend zijn: 'een Positief Kritische Houding'.

AART DEKKER


Geen opmerkingen:

Een reactie posten