zondag 17 december 2017

PERSON OF THE YEAR TIME / NOT TRUMP / PERSOON VD WEEK - TRUMP / NRC CARTOON: M-V van de Week(2 december 2017) - Siegfried Woldhek

pagina 2 - 3
Wie
Donald J. Trump, 45e president van de Verenigde Staten.
Waarom
Via Twitter liet hij deze week merken dat hij dolgraag opnieuw Time’s ‘Person of the Year’ wil zijn. En dat CNN geboycot moet worden. En dat de economie het fantastisch doet, dankzij hem. Ook ging hij tekeer tegen American Football-spelers, een falende The New York Times, ellendige Democraten, crooked Hillary, enzovoort.
Met het retweeten van filmpjes, voorzien van onjuist commentaar, gaf hij een gigantisch podium aan een Engelse rechts-extremistische splintergroep. En dan maakte hij nog een foute grap in een ceremonie die tot doel had de Navaho-indianen te eren voor hun bijdrage aan het winnen van de Tweede Wereldoorlog.
Dat alles in een week waarin al zijn aandacht had moeten gaan naar het loodsen van de belastingwet door de senaat en naar de succesvolle test van de eerste Noord-Koreaanse intercontinentale raket.
Hoe
Op 6 december wordt bekend wie Time tot ‘Person of the Year’ heeft gekozen. Hierbij alvast een suggestie voor het omslag. Gemaakt met waterverf en een beetje wit krijt.

Cartoon overgenomen van: 'thedailybeast.com' originele artikel   ---  Hier  ---
"Who cares?"

Trump does!

***

Het Hersenloze Gebrul/Getweet ook zo zat?

Behoefte aan even stoom afblazen,
of om te kunnen lachen om alle idioterie,
of op reacties van gelijkgestemden?

Sluit je aan bij 'Counting Down Trump': dat kan, 'gratis en voor niets' --- Hier ---

Geen opmerkingen:

Een reactie posten