woensdag 17 oktober 2018

NOG MEER PREVIEWS NEW HEROES #FIBA EUROPE CUP VS.BK JIP PARDUBICE: 'New Heroes opent het bal thuis' / DBL /



Foto van Fiba.com, Dwayne Benjamin is dit seizoen tot nu toe goed voor een double double

Van de BLD-site:

New Heroes opent het bal thuis

Door Rob de Keijzer


DEN BOSCH, 15 oktober 2018 - Via de achterdeur kwam New Heroes in de groepsfase van de Europe Cup terecht, maar er is niemand die zich daar nu druk om maakt. Er staan zes mooie Europese duels op het programma, waarvan aanstaande woensdag tegen BK Pardubice het eerste is.

BK JIP Pardubice heeft met Donavon Jackson (guard) en Richard Willimans (point guard) twee Amerikanen in dienst die van grote waarde zijn. Opvallende verschijning in de ploeg is forward Dwayne Benjamin (hij scoorde dit jaar tot zover 23.3 punten en pakte 10 rebounds gemiddeld). Deze Amerikaan begon zijn professionele carrière in Europa bij het Deense Bakken Bears, waarna hij overstapte naar de andere kant van de wereld om voor het Australische Geraldton Buccaneers te gaan spelen. Via Macedonië is hij daarna terecht gekomen in Tsjechië waar hij dit jaar acte de présence geeft.

De ploeg uit Pardubice, een uurtje rijden ten oosten van Praag, is de laatste drie jaar derde geworden in de Tsjechische League. In het seizoen 2015/2016 wist het de beker te winnen, waarmee ook meteen het grootste sportieve succes van de club in de laatste jaren werd behaald. Op dit moment staat de ploeg op de eerste plaats met drie gewonnen wedstrijden...............
.....
...
Complete Preview van Rob de Keijzer op de DBL-site   ---  Hier ---     


Geen opmerkingen:

Een reactie posten